Přátelé, to tedy bylo! Když jsem se v neděli večer vrátil, nevěřil jsem, že jsem z domu odcházel teprve "včera ráno". Jako bych byl pryč daleko déle, což je prostě znakem přeplněného mozku novými zážitky...
Upřímně jsem se obával větší smečky, z bajků mám vyzkoušeno, že méně je často více. Ale bylo to supr, včetně tempa, zkrátka kdo chce větší pilu, hodí se víc dopředu... a když jsem pak na posledním stintu jako poslední pozoroval toho krásného hada před sebou... prostě krása. Mrkvusovo umění za pažoutem a slupkách obdivuju ještě včil, a jako Toyotář jsem ocenil krásnou MR2. Neuvěřitelně vkusné narušení kadeřnické smečky! Fotky dohodím ASAP, něco jsem točil ale pozice mé kamery není vhodná, musím to do příště poladit.
Mimochodem, když jsem vás pak opustil, jel jsem silnicí č 27 na sever, která byla prostě pohádková: cesta okolo řeky, zatáčky různých poloměrů, stoupání, klesání, skály... do toho můj oblíbený podvečer a nulový provoz. Sice ofic 70, ale přesně ten typ silnice, kde nemusíte jet o moc víc, abyste si ji užili. Málem jsem se tou krásou rozbrečel
rozhodně cesta hodná zopakování.
Whisperovi díky za organizaci a doufám, že zima bude krátká