Měnili jsme stálej převod s m8rinkem. Vzal se stálej převod 4.1 z otevřeného diffu a dal do torsenu ze sportivky. Nejhorší je diferenciál vyndat, pak už je to práce na hodinu a není to nic těžkého.
m8rinek takže výměnu stálého převodu, aby např. zůstal převod 4,1 u NA 1,8 i když se tam dá diff z NB 1,8 6q s převodem 3,6, nevidíš jako velkej problém? Dík
veľký problém to nie je, skrinu su nechas z NA a vnutro prehodis z NB...s tym ze prehodis velke ozubene koleso (crown gear) tiez to ale nie je uplne uloha pre amatera a minimalne budikovy typ mikrometra si to ziada
osobne by som si usetril problemy a zhanal 4.1+ a na 3.9 sa vysral
no spravny postup je pouzivat aj mikrometer aj tu pastu a robit taku dvojitu kontrolu...ale s tou pastou to bude asi dostatocne...pocul som tiez o pouziti cigaretoveho papieru - vopcha sa do sukolesia a pretoci sa a nemal by sa pretrhnut...ale to mi pride ako kravina trochu
zdravím, měnil tu někdo samotný vnitřek hrušky diffu z open na samosvor? Jak je ta operace náročná, zejména se mi jedná o vymezení vůlí. Vyžaduje nějaké speciální náčiní? D9ky moc, koplet diff se mi nedaří sehant, tak budu muset vyměnit jen ten vnitřek diffu. Díkes moc Tomáš