Dee #4 píše:PavelS: tak nejdriv napises, ze se v mym textu neorientuj a pak ze si me pochopil, tak si vyber
je mi jasny ze na miata.net apod. tam jsou o tomhle stohy, ale k cemu ti to je, kdyz tam jsou pro jezdeni uplne jiny podminky jak uz sem tu napsal, zajimal me ciste subjektivni nazor lidi tady z fora, kteri maji vlastni zkusenost a vedi o cem mluvi
a nerikej ze nevis co je 63 AMG - predpokladam ze kazdej kdo ma mx-5 je blazen do aut tak by takovouhle zakladni znalost mel mit. Druha vec je ta, ze je to kvuli historii znacky oznacovany jako 63, pricemz motor ma ve skutecnosti obsah 6.2l
a presne jak pise Henges - taky sem se s tim setkal, tak je z toho clovek trosku zmatenej. Obecne bych se k tomu vsemu vyjadril asi takhle - neresit picoviny a k veci
Jinak uz jsem se rozhodl - po dnesnim rozhovorem s MX-5 Guru Otikem Svankem jsem dosel k zaveru, ze pokud budu kupovat kola, tak jdu do lehkych a pevnych, coz znamena zadnej kompromis. Takze predbezne SSR Type-C/Volk TE-37, neco na ten zpusob. Nicmene to je polozka tak za 50k, takze s nakupem jeste pockam a do ty doby si koupim jeste jednu sadu origo 15" Enkei "MX-5 NB" - proto se i ptam - ma je nekdo na prodej (vim ze to tu nekdo zminoval, ale ze za 4k, co je chtel koupit pavel260, by je neprodal - ozvi se, urco se domluvime )
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků