Predné dolné rameno MX-5 NA

Predné dolné rameno MX-5 NA

Příspěvekod Doki176 » 28 pro 2016, 10:16

Ahojte,som tu vcelku nový a riešim opravu MX-5 po búračke na ľavý predný bok.Napriek hľadaniu v archíve som zatiaľ jednoznačnú odpoveď nenašiel preto prosím o radu skúsenejších.Momentálne riešim výmenu ohnutého predného dolného ľavého ramena na NA r.v. 1994 motor 1.8 a nachádzam rozporuplné informácie o zameniteľnosti dielu.Údajne kód dielu orig. Mazda je N06634360 a ako náhrada by mali pasovať aftermarket diely od rôznych výrobcov ale v popise aftermarket ramien je použitie až od roku 1998 alebo 2001-2005 teda na NB. Ako to vlastne so zameniteľnosťou dolných ramien na NA je aké kupujete a aká je orientačne cena.Ďaľší problém je že sa dodávajú bez silentblokov riešite ich výmenu za orig. gumové alebo PU,ja potrebujem vyriešiť len ľavú stranu , pravá je bez vôlí.
Ďakujem Vám za prípadné informácie.
1994 NA 1.8 Brilliant Black Pearl -Cooling reroute kit , LSD Torsen , DRL by Fernie , 205/45 R16
Doki176

Re: Predné dolné rameno MX-5 NA

Příspěvekod AndrewG » 28 pro 2016, 13:10

predpokladám že nikto tu neriešil nákup aftermarket ramena.
Čo som tak videl tak všetky aftermarket ramena nestoja za veľa, možno ma tu niekto opraví že sa mýlim...všeobecne mx5 ramena vydržia relativne veľa (relativne!) takže asi vačšina ludi kupuje použite z druheho auta keď mení. vačšina ludí si pýta okolo 1000-1500kc za rameno v zahraničí to vie byť podstatne menej.
Ak by som silno chcel kupovať rameno nové tak kúpim originál mazda (vlastne by som kúpil V8roadster ramena, ale to patri niekam inam :-D )
AndrewG

Zpět na Technika MX-5