od Gabriel » 11 led 2017, 13:12
Tak bezplatné startovné pro členy závodní rady je prý nestoudnost? To mě dost pobavilo. Ony jsou totiž ty závody zcela zjevně "veřejný majetek", stejně jako třeba soukromá hospoda, kde maj najednou kýhající vohnouti formátu páně Brandona "právo" na čistej vzduch. Vůbec to totiž není tak, že do toho někdo vkládá svůj čas a energii, aby to celý zorganizoval a pak chce logicky taky realizovat svou představu o tom, jak maj jednotlivý kategorie vypadat.
Viděl jsem už mockrát, jak vypadá "široká demokratická diskuse" v podání obyvatel české kotliny, kde má každej ten nejsprávnější názor na věc. Tedy tenhle thread považuju za politováníhodný počin, který rozhodně k žádnému "vyříkání" věcí nemá šanci přispět.
Takže za mě: Pokud chcete kecat do pravidel, fakt doufám, že jste kandidovali do závodní rady (a jste tak připraveni nést tíhu práce na organizaci). Pokud jste nekandidovali, nečekejte alespoň prosím, že někdo vaším sebelépe formulovaným připomínkám dopřeje slechu a už vůbec se nedomáhejte nějakého pofidérního práva na zodpovězení vašich inkvizičních otázek. Je to vrcholně nedůstojný.
Když chci něčeho dosáhnout nebo něco prosadit, musím pro to udělat víc než mlít pantem a nadávat (přestože to jde proti těm nejlepším českým tradicím a aktuálnímu politickýmu diskursu).
MX-5 NC 2.0 PRHT, NC2 motor, Rotrex C30-94, custom CAI, nerez výfuk od Good-Win-Racing, Bilstein B14, CarboTech brzdy (XP10+XP8), RX-8 + H&R stabíky, IL Motorsport výztuhy, oil cooler, Nissens 68527, FGR 4.1, ECU tuning by Jay (TuningDoneRight).