Zdravím kolegy závodníky,
nyní jsem si přečetl nová pravidla pro Touring. Prve chci poděkovat, protože patřím k těm, kvůli kterým toto měníte. Cením si, ze vám není jedno, zda jsou závody spravedlivé. Nicméně, mějte na paměti, ze všichni co Touring jezdí, mají auta poměrně stara a tudíž hodně dílu vymenenych za neoriginalni. Konkrétně lehce snížené a stavitelne tlumiče a nerezové svody má skoro každý. Důvod je jednoduchý. Tyto vylepšené díly jsou výrazně levnější než ty original. Takže když odejdou tlumiče nebo se rozpadnou svody, koupi každý prave tyto tuningové.
Proč to píšu? Pokud by bylo zavedeno vše tak přísně, jak jste to navrhli, tak kategorii Touring nenaplnite. Lidé v Touringu jezdí tuto kategori prave proto, ze nechtějí do auta pouštět peníze a určitě nyní nepůjdou kupovat jiné díly proto aby zůstali v Touringu.
Já osobně si myslím a z porovnání času vím, ze jediné co skutečně ovlivňuje časy a stojí za to přísně řešit, jsou pneumatiky, které jsou nyní vyřešeny spravedlive a druhá věc je neoriginalni diferenciál. Vše ostatní, tak jak je nyní regulovano, mi přijde vpořádku.
Jeste jednou moc děkuji za vás čas a energii, kterou do organizace cupu vkládáte a snad svou poznámkou pomohu zprostředkovat pohled někoho, kdo Touring jezdí od počátku.
S přátelským pozdravem
Petr Zasadil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků