Zdravím,
vznesl jsem dotaz, který níže přikládám, na mazdaclub.cz. Bohužel bez jakékoliv reakce. Pomalu už přestávám věřit, ale stále se nějak nemůžu smířit s tím, že to rádio nejde vypnout a zapíná se pokaždé automaticky, když nastartuju!
Zkouším to proto i zde, jestli snad tady nebudu mít větší úspěch s reakcí. Díky moc!
...mám dotaz k právě přivezené MX-5. Přiznám se, že zatím jsem příliš intenzivně nehledal (zde na netu tu informaci nevidím a ani Mr. Google mi jí zatím nenašel). Dotaz zní, jak u vestavěné originál navigace (model přesně nevím, ale vypadá identicky jako tento:
http://www.testyaut.cz/wp...2013/11/mazda_mx-5_08.jpg) vypínáte navigaci? Pokaždé když nastartuji, se automaticky spustí navigace a začne hrát rádio. Navíc dost nahlas. Rád bych to rádio i navigaci startoval až když je budu opravdu chtít/potřebovat. Vypnutí rádia je samozřejmě možné, stačí zmáčknout příslušný čudlík vlevo nahoře - rádio se vypne, jsou vidět na celém displeji jen hodiny, ale po novém nastartování auta se znovu rádio zapne a vše se opakuje. Nechce se mi věřit, že by to nešlo vypnout trvale tak, aby si to auto pamatovalo... anebo, že by bylo nutné udělat změnu v nastavení pomocí připojeného počítače? Je zde někdo, kdo to umí? Anebo snad, že by to vůbec nešlo změnit?! To určitě tak není, to není možné... Jinak auto zatím naprosto úžasné, vše co jsme o něm četli a co nás přímělo si ho koupit, je pravda a skutečně z něj člověk vylézá s přihlouplým úsměvem a těší se na další jízdu.