The Auto Train Terminal Dusseldorf central station lies within an environmental zone. This may be driven since 01.07.2014 only by vehicles with green pollution badge (also called Feinstaubplakette).
luv píše:Naplanoval jsem si kratky vikendovy eurotrip, kde jsem pocital s cestou z Dusseldorfu do Vidne vlakem - na vlak lze ale koupit listek pouze pro cestujici, listek pro auto nejde koupit, vypada to ze ta cast vlaku, ktera prepravuje auta vubec neexistuje, pouze OBB tvrdi, ze to provozuje. Zkousel jsem online na webu OBB a DB, telefonicky (kluk se tvaril, ze neni problem, po odpovedi na otazku me nechal vzdycky minutu cekat - po pul hodinovem hovoru mi rekne, ze ten listek koupit nejde - tak jem ho poslal do $#@!$ a rozloucili jsme se) i osobne v Praze v CD travel na hlavnim nadrazi (tam se zase panovi za prepazkou rozklepaly ruce, kdyz jsem mu rekl co chci, tak jsem ho musel uklidnovat, ze se nebudu zlobit, kdyz to nepujde ). Pak existuje nejaky http://www.railtravelshop.com/ ktery tvrdi, ze to dokaze zabookovat ale to je taky fake - prisel mi od nich "reservation confirmation" email, ale pak jsem jim volal ze potrebuju teda ten listek a pry "nevim jestli to kolega uz zabookoval nebo ne".
Uz jsem mel naplanovany vylet a takto me to zkazilo, ze OBB lze o svych sluzbach. Tak snad to nekomu pomuze.
luv píše:Jojo, uz hledam na bestbikeroads nejaky hezky misto na pulce cesty mezi Brugama a Prahou ..
luv píše:KarolKo: kdyz teda reservace probihala bez problemu, tak nam napis JAK ... or STFU
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků