tomas93 píše:P2M píše:Včera odpoledne v Čenkově u Příbrami sytě modré NB v protisměru, my na Beroun, on(a) na PB, bylo to tady https://mapy.cz/s/1CH1X a bohužel jsem se akorát hrabal v navi a jen díky přítelkyni si stačil všimnout ve zpětném zrcátku, takže my bez mávačky.
EDIT: každopádně během výletu z Phy přes Slapy, Neveklov, Sedlčany, Příbram, Beroun a Unhošť zpět do Phy, jsme potkali je 2 MX-5 Ta druhá k výše zmíněné byla kdesi před Berounem stojící u restaurace a jen koutkem oka zahlédnutá...
u Té restaurace jsem stál já a Tvé jsem si taky všiml jen vyloženě na poslední vteřinku
thestyleofnostyle píše:Dnes stříbrné Nb směrem na Ochoz.
anubisares píše:thestyleofnostyle píše:Dnes stříbrné Nb směrem na Ochoz.
Jj to jsem byl já ...taková malá projížďka
gramo píše:Včera jsem zahlídl v Hřiměždicích zaparkovoanou miatu, z toho co jsem zahlídl, měla pěkná kola a zajímavý přední lip, to mě zaujalo natolik, že jsem si během průjezdu ani nestačil pořádně všimnout, jestli to bylo NA nebo NB
A dnes na autíčkářském trackdayi v Mýtě jsem viděl nepočítaně MX5, což není až tak překvapivé, zajímavý moment byl, když kolem po silnici projela vínová NC s chromovaným rámem okna a řidič zamával, hned mě napadlo, že to byl KarolKo
thestyleofnostyle píše:anubisares píše:thestyleofnostyle píše:Dnes stříbrné Nb směrem na Ochoz.
Jj to jsem byl já ...taková malá projížďka
Jsem si všiml na poslední chvíli ,jojo taky jsem se jel projet do zatáček.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 189 návštevníků