froxic píše:@TeeJay: Máš link nebo tip kde koupit tu síťovinu? Pokud by to vyšlo na polovic co jetý windschott, tak o tom má možná smysl uvažovat. Hlavně by to tam bylo na míru.
Dva dny zpátky jsem kupoval u nás v galanterii na pokusy, 70 Kč za metr při šíři 1,5 m
https://www.latkyrudolf.cz/cs/sitoviny/ ... &results=3Mám ji doma, vypadá fajn, když přes ni fouknu pusou, tak je proud vzduchu cítit dost, takže ji možná budu muset přeložit, aby byly 2-3 vrstvy. Neměl jsem v ruce ten aftermarketovej síťovanej, tak moc nevím, jak moc malá oka by měla být.
Plánuju za 14 dní pár tisíc dálničních km, tak uvidím, co z toho vymyslím, nicméně to bude jen provizorní řešení, než bude vyrobenej rollbar. A já to vymyslím a šít to bude přítelkyně, ona je na tyhle věci šikovnější
a konec konců jí vadí průvan víc než mně.
První varianta, co mě napadla, je prostě převlek přes opěrky hlavy NBfl sedaček a dole přípevnění k síťovině origo nízkému větrolamu, ale třeba to nakonec udělám jinak a origo větrolam třeba úplně zahodím (když ne teď tak s rollbarem)