Tak naše úžasná dovolená odprezentována všem babičkám, tetičkám a dalším příbuzným, čas se vrátit tam, kde jsme skončili...
O víkendu před dovolenou jsme dostali šutrem od protijedoucí tatry, hezky rostoucí prasklina od kraje, čili neopravitelné, takže den před dovolenou výměna čelního skla... 4950,- včetně práce, kvalitně a včas. Nabídky ve větších autosklech byly kolem 7k, to jsem se skoro nestačil divit. Jeden místní sklenář by to zvládl asi o pětistovku levněji, ale měl jsem naspěch
Taky jsem chtěl před dovolenou ještě za každou cenu autokameru (ty průsmyky mají ve videu prostě další rozměr), tak jsem ji pořídil - Viofo A119S (dlouho jsem váhal mezi A119 a A119S, ale chtěl jsem natáčet v 60FPS a v noci jezdím víc než bych chtěl, takže 119S jasná volba). K tomu 128GB microSD, rozdvojka do pojistek a mohl jsem montovat.
Čalounění kolem okna dolů, nesnesu pohled na neuklizený kabel
pak vrchem nad pojistkami skrz palubku a hardwire do pojistek. Kabel je vidět jen trošku přímo u kamery schované za zrcátkem a pak až u pojistek v palubce.
Kameru samotnou jsem z nějakýho důvodu ještě nevyfotil. Asi mě nenapadlo fotit foťák
Ještě jsme chtěli kvůli dálnilční jízdě vyšší větrolam, ale kupovat nějakej, když za měsíc půjde na auto rollbar, nemělo smysl, tak mi přítelka ušila vlastní variantu...
Ze zbytku síťoviny mi pak ještě došila kapsičku do kufru. Je to super, když po každé druhé jízdě není povinná výbava rozlítaná po celém kufru