U nás doma sú dve MX-5ťky.
Zelená NB 1.6 je moja a ocinova biela NA 1.6.
Ja som si mazdu kúpil v septembri 2010 a ocino tak spravil dva mesice predomnou. Bohužial si kúpil bielu NA co bola kombinacia ktorú som chcel ja (asi mame podobný vkus).
Moja druhá alternatíva bola NB v bielej, ale kým by sa objavila nejaka biela NB v dobrej cene to by som sa načakal. Nakoniec som sa rozhodol pre NB ktorá mala najazdených len 44 000Km a išiel som po ňu do česka. Auto je po prvom majtelovi ktorým bol rakúsky dôchodca. A nakoniec som oželel aj to, že to je 1.6.
Tento rok: NB: v prvom rade nové kolesá a L.S.D., potom predný lip a ak vydá Nardi classic do interieru. Do motora a rollBaru sa pustím až keď našetrím vätší obnos peňazí.
NA: ocino to chce dať do vynikajúceho stavu, takže sa budú opravovať nejake chybičky krásy, možno pribudnú riadne límcaky a samozrejme dolaďovanie koženého kufru ktorý pribudol na zadnej kapote.
Všetky fotky su ešte z minulého roka (moje auto ešte na prevozných značkách). Od vtedy boli obe auta znížené a spravili sa malé zmeny. Ale o tych niekedy inokedy aj s fotkami.