MiSm53 píše:Ahoj,
plánuji letos cestu do Toskánska,ubytování mám v Sieně.Trasu mám rozdělenou na dva úseky,s přespáním tak v polovině cesty ve Villachu.Má někdo zkušenost z cestou mimo dálnice v Itálii Tarvisio-Florencie ? Nejde mi tak ani o úsporu mýta,jako o tu nudu jet
cca 500km v tom hustém dálničním provozu. Nebo nějaké jiné doporučení a rady ?
Dík,Mi.
cafe-racer píše:Byl jsem tam v létě na dovolené
- dálnice nejsou tak zasekané (alespoň ty placené) a utíká to
- mezi Bolognou a Florencií jsem náhodou objevil Passo del Giogo u města Firenzuola (bydlel jsem týden přímo na něm) a prostě pecka - jen se tam vůbec, ale vůbec nedá předjíždět a ve všední den je tam celkem provoz.
Rád bych tam jel s Mazdou ale je to prostě faaaaakt příliš daleko na ten kostitřas.
hroche píše:co si stěžuješ máš NCčko a já mám v plánu tam jet NAčkem
MiSm53 píše:Taky se chystám s NB a mám z té dálnice a 1100km jedné cesty trochu strach.Tuhle trasu jsem tak před 15 lety,možná i dříve jezdil
každý měsíc s dodávkou pro zboží a byl to opruz,vůbec to v té nížině neutíkalo a ve dne i v noci hustý provoz.Tak jsem tu trasu s
NBteď rozdělil s jedním noclehem ve Villachu.Ani jsem nevěděl,že je tam nová dálnice.Jestli je tam hodně dlouhých tunelů,tak nic
moc se staženou střechou,pro mě docela nepříjemné. A ta stará je pořád i s mýtnicemi otevřená celá ?
Dík,Mi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků