Safa píše:1. Jakým způsobem probíhá placení mýta na Großglockner Hochalpenstraße?
je tam asi 5 klasických budek se závorou, zaplatíš cash nebo kartou, vylepíš a jedeš dál. Doporučuju zastavit na parkovišti, omrknout vozový park, zaplatit to v infocentru a pokračovat.
Jinak pokud by to dopadlo, tak nocovat budeme na německé straně přímo v Schönau am Königssee.
výlet lodí je sice fajn, ale časově náročný. Je tam bambilion turistů z celýho světa a dostat se na loď směrem zpátky je někdy obtížné.
A výlet by pak vypadal nahrubo nějak takto: https://mapy.cz/s/1ZcHz
Vážně tam do toho musíš nacpat Mariazell ? Vy*ser se na to, dej si raději 2x Grossglockner, prohlídni si na něm všechny ty muzea, dobře se najez a v klídku se vrať domů. Přidej si tam silnici Saafelden - Bischofshofen - Abtenau. Zastav se na gulášovou polívku v Gosau a prohlídni si tamní jezero. Dej si pauzu v Halstattu. Jinak se zaseakorát poženeš po nezáživných rakouských státovkách , byť v okolí Mariazell se pěkně povozíš. Můžeš projet GG na druhou stranu a střihnout si k tomu Nockalmstrasse, jestli se cítíš.... kilometrově to vyjde myslím líp než tvá trasa. V Gmündu je malé, ale pěkné muzeum Porsche. Hned vedle máš přehradu Maltatal.
cafe-racer píše:Safa píše:1. Jakým způsobem probíhá placení mýta na Großglockner Hochalpenstraße?
je tam asi 5 klasických budek se závorou, zaplatíš cash nebo kartou, vylepíš a jedeš dál. Doporučuju zastavit na parkovišti, omrknout vozový park, zaplatit to v infocentru a pokračovat.
Jinak pokud by to dopadlo, tak nocovat budeme na německé straně přímo v Schönau am Königssee.
výlet lodí je sice fajn, ale časově náročný. Je tam bambilion turistů z celýho světa a dostat se na loď směrem zpátky je někdy obtížné.
A výlet by pak vypadal nahrubo nějak takto: https://mapy.cz/s/1ZcHz
Vážně tam do toho musíš nacpat Mariazell ? Vy*ser se na to, dej si raději 2x Grossglockner, prohlídni si na něm všechny ty muzea, dobře se najez a v klídku se vrať domů. Přidej si tam silnici Saafelden - Bischofshofen - Abtenau. Zastav se na gulášovou polívku v Gosau a prohlídni si tamní jezero. Dej si pauzu v Halstattu. Jinak se zaseakorát poženeš po nezáživných rakouských státovkách , byť v okolí Mariazell se pěkně povozíš. Můžeš projet GG na druhou stranu a střihnout si k tomu Nockalmstrasse, jestli se cítíš.... kilometrově to vyjde myslím líp než tvá trasa. V Gmündu je malé, ale pěkné muzeum Porsche. Hned vedle máš přehradu Maltatal.
gramo píše:Mě se třeba cesta z Mariazell na Wildalpen moc líbila, párkrát jsem se tam jako vodák vezl v opačném směur nahoru v dodávce a říkal jsem si, jak by to bylo fajn si to projet, tak jsem z toho pak měl radost, když jsem si to splnil.
Mike píše:Něco podobnýho mám v plánu cca za dva tejdny (hned s dvouma takovejma, byť vyjádření dvě Femme fatale je vlastně solidní oxymoron )
Tomin píše:Kafe: Premisa tohoto příběhu je udělat dojem na ženskou - a ženskou optikou se na to dívej!
gramo píše:Mike nás provokuje tím, že má i vícemístné vozy...
Cromoly píše:Na jidlo v Ceskym Krumlove doporucuju restauraci Jelenka. Pomerem cena/vykon super!
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků