cafe-racer píše:Za mě : ani omylem. Takovejhle dárek bych nikomu dát nechtěl a neudělal by mi ani radost.
Pro info, letos jsem byl na otočku v Zell am See. První den 600km, po ČR rychle a zběsile, v Rakousku kousek kochačka, pak dálnice a opět rychle a zběsile, v závěru kochačka. Odjížděli jsme cca v 10 ráno, příjezd v 8 večer a akorát spadnout jako hrušky do postele.
Návrat do ČR byl 700 km, kolem jezer kochačka + kratší zastávky na prohlídku a jídlo, pak opět rychle a zběsile s dálnicí. Linz ucpanej až hrůza, domů jsme dorazili asi v 11 večer a zážitek z cesty minimální. Mazda prostě na tyhle přesuny není.
Jestli to myslíš vážně, tak si přivstaň(te) a vsuň do toho aspoň GrossGlockner, ať máš zážitek (z popojíždění v koloně turistů až nahoru...).
Určitě to zvládnete, toho se neboj, ale nebude to žádná hitparáda.
Jirka píše:telecí řízek na sádle
KarolKo píše:Souhlas s Martinem - moje zkušenost taková, že pokud na otočku do Rakouska, tak alespoň s jedním přespáním. Na jeden den z Prahy a "okolí"- to se ani pořádně nenajíte. To je max. tak pro někoho, kdo bydlí v Č.Budějovicích a jižněji..
Safa píše:Mike píše:Něco podobnýho mám v plánu cca za dva tejdny (hned s dvouma takovejma, byť vyjádření dvě Femme fatale je vlastně solidní oxymoron )
No ty voe, Miku, tohohle jsem si všiml až teď.
Čoveče, kroť se, ty bíglamisto, teda pardon, bigamisto. Btw. kam v té nové Majdě nacpeš tu druhou? Bude se losovat o místo v kufru?
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 30 návštevníků