No to je těžký, já fyzičku mám, nemám nejmenší pochybnost, že bych to bez jakýhokoliv dalšího tréninku uběhl v čase kolem 1:50. Zároveň si jsem 100% jistej, že bych vyloženě splynul v davu co se výsledků týká, něco jsem si v minulých letech odběhal. Letos kromě orienťáků na jaře jsem běžel mnichovohradišťskou pětadvacítku, dal jsem ji celou v tempu 4:57 min/km (2:03:51, půlmaraton 1:43:xy) čili slušné, radost, ale v kategorii jsem skončil předposlední
Tak asi tolik k motivaci. A teď k tomu startovný 680 Kč za to, abych nezjistil nic nového a mohl běžet v davu skrz les, kterej mám 500m od bytu a kam chodím každý týden trénovat. Mamka běhá kategorii žen 50+ a jde tam s tím, že má šanci vyhrát a dost často se jí to podaří, dostane nový boty za 4k a běhá s nimi další půlrok, to mi pak smysl dává. Ale protože vím, že to v pohodě uběhnu i kdybych šel běhat ráno po noční šichtě, nemám 60 kilo ale 80, nemám čas ani chuť běhat 30 km denně, mám spoustu dalších sportů a koníčků, zkrátka nemám šanci na vítězství, tak mně to smysl moc nedává. Výjimky jsou pro mě fakt hezký běhy (běžel jsem půlmaraton 2015 v Reykjavíku) nebo něco, čeho jsem ještě nedosáhl (celej maraton). Ale hradeckej půlmaraton pro mě ničím výjimečnej není (a nic na tom nemění to, že ho tak prezentujou), abych si ho šel za to šílený startovný jen tak zaběhnout.
Tak a tím končím offtopic a sorry všem, kterým je to volné.
Nicméně... my jsme chtěli někam jet a ještě jsme se k tomu nedostali, tak až si vyzvednu příští týden auto, tak bychom to konečně mohli uskutečnit
domluvíme se přes PM. A s Brňáky vyjedeme asi až napřesrok.