michal80 píše:A kolik stojí ty siláče z IL ? to je varianta za sériové, nebo jsou "tužší, tvrdší" ?
m8rinek - to co leží na tom stole, to by se mi líbilo za kolik to necháš ?
Byl jsem včera se subarákama jezdit v sosnové a po několika výjezdech takové kovové klepání,skřípání od zadní nápravy - sundal jsem obě kola a asi o půl otáčky šel dotáhnout šroub ( ten cca 20cm dlouhý co spojuje spodní rameno a těhlici) a ještě jeden malinko na ramenu vzadu. Pak už mi na okruhu nic neklepalo. Už se mi to stalo podruhé... Má ten spodní dlouhý šroub nějaký předepsaný utahovací moment? a nemá tam být matka na lepidle, nebo nějaká lepší proti povolování ? dík za rady.
Robo96 píše:jako sorry ale napisat ze za 9 tisic mas "len" zavesenia (kvalitne) a porovnat to s nejakou sadou pochybnych silacov za 4 tisice z ebay je celkom vtipne. sada dobrych PU silacov ta vyde na nejakych 8 tisic (z tych lacnejsich ale hlavne su overene). tam nejde o to, ze ich cas od casu budes muset premazat ale ze ti po chvili nebudu fungovat vobec alebo nebudu fungovat hned od zaciatku (vymackaju sa (to tu niekto aj spominal), alebo ti nesadnu a budu sa pretacat v ulozeni pripadne ked ich dotiahnes rameno sa nebude volne hybat alebo sa rovno rozpadnu)
ale kludne zainvestuj do ebay ak sa na to citis a potom daj vediet
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 64 návštevníků