luv píše:Co se tyka RHD tak me nejvic pobavilo, ze i Alex v iCabrio (krome toho ze mi pri pouhe obhlidce strechu dokazal ponicit, kdyz jsem se mu snazil vysvetlit co je tam za problem s tonneau) proste musel zminit ze ma znamyho s LHD Beatem (i kdyz se to auto v LHD verzi nikdo nevyrabelo)
. Podobny kecy jsou jediny problem co s RHD mam ... a vetsinu lidi takovyhle kecy asi serou, tak to slevit trochu chce, ale je pravda ze v LHD verzi by takovyhle auto bylo kolem 180 tisic v cesku.
Při pročítání vlákna jsem narazil na tohle a musím se vyjádřit. Pan šetřílek přijel s Hondou Beat (nevím co tu na fóru vůbec dělá), střechu namontovanou od nějakého orangutana, nebyla přilepená, vytahaná do špatného tvaru od nevhodné montáže, druky shnilé a nedotáhlé. Dát pár tisíc za předělání mu přišlo moc, radši bude mít auto do kterýho mu teče a zmíněný druk odpadl při prvním pokusu na něj nacvaknout tonneau. Tolik asi k tomu jaký má vztah ke svému autu a že se odváží tvrdit něco o zničení u 100kč položky, která už to měla za sebou když přijel. Pochopitelně na místě neřekl nic, jako "vy jste mi to zničil", druk bych mu dal jinej.
O jednání tohoto pána si udělejte obrázek sami, každopádně se jedná a ulhaného jedince, který potřebuje mít senzaci na internet a nejen že neni ochotný zaplatit za to aby mu dal auto někdo do pořádku, ale zřejmě naštván tím, že jsem mu to neudělali hned a zadarmo, tak bude roznášet špínu.
Rád zveřejním i naší FB konverzaci, kde jsem mu vše na rovinu popsal, on poděkoval bez jediné připomínky a pak tady píše takovéhle pomluvy.
Pozor na to až mu budete kdokoliv s čímkoliv pomáhat, abyste nedopadli stejně.