Sezona 2018 je za námi, a protože to tady beru jako svůj malý deníček, který si tu a tam rád projdu, drobná rekapitulace:
1) stavba domu
2) dítě
3) stavba domu...
vidíte tam někde Mazdu? Nevidíte. Ani já jsem ji neviděl. Letos najeto snad 3000 km. V květnu, kdy byl červ ještě inside, jsme si dali výlet do českosaského švajcu. Do Prahee jsme jeli zásadně mimo okresky, pak jsme prodrandili sever Čech. V českosas se k nám přidala naše milovaná BRZ posádka. Zhlédli jsme zatím stojící bránu, navštívili Drážďany a Konigstein. Cestou zpět jsme opět pohrdli dálnicí a jali se tudy nekudy cestou necestou, kde nás zaujala ta hnědá cedule "Ležáky". Zajeli jsme, viděli - silné místo, doporučujeme za návštěvu. Zato Zelená hora, kam jsme jeli primárně, nás naopak zklamala.
No a pak až říjnový výlet na Červenohorské sedlo s Tominem a Adamem BRZ, cestou zpět +Greenman. Jel jsem sám a tááák jsem si to užil! Krásné silniční násilí v mezích dobrých mravů! S konfigurací kšiltovka + kapuce se opět snížila teplotní tolerance na +- nulu. Krasavica už spí a těší se na novou garáž. Snad již na jaře...