od VMat » 02 led 2018, 15:26
Ahoj, díky za reakci
Je to verze Evropa 1,6 85kw dle VIN rok výroby 89, ale první přihlášení 91 v Německu. Je to v barvě british green a limited edition se žlutou kůží, nerezovými doplňky atp.
Je to totálně bez mlhového světla tzn. není tam ani vypínač ani příruba po světle atp. z toho usuzuji, že tam světlo nikdy nebylo. Auto jsem měl několikrát na rampě, když jsem dělal repas brzd měnil oleje atd. ale prověřit si zda tam kabel je či nikoliv mě nikdy nenapadlo, už jen proto, že jsem tam to mlhové světlo původně dodělávat nechtěl, ale klucí na STK už mají prostě strach to pustit bez a já to respektuji...
Máš nějaké informace bližší? zda tam bude připraven kabel, je v tom případě již chráněn pojistkou a je vyveden také někde u vypínačů u volantu abych mohl dát vypínač?
Pokud tam připravený kabel není nějaká dobrá finta jak to připojit? Nechci tahat nový kabel od předu až dozadu atd.
V jednom z předešlém příspěvku jsem četl, že levé zpáteční světlo nahradili červenou žárovkou a vytvořili tak mlhové světlo, ale tuto variantu nechci využít, protože chci vše pokud možno jako originál, protože vše kromě rádia a volantu originál mám...