AndrewG píše:Na svieti naozaj neskutocne, kamarat s NB ma rovnake ziarovky ako ja (nightbreaker) a kym ja sa neviem vytesit ake su super tak jemu to svieti niekam do nebes...celkom otrasne svieti aj napr 3kova oktavia s halogenmi...
mojžo píše:Píšem aktualizáciu ohľadom tých LED H4:
Keď je sucho, vidíte dobre. Všimol som si ale, že svietia v takom zvláštnom spektre - bielu farbu a reflexné veci vidíte na stovky metrov dopredu, ale keď je čisto čierna cesta, slabo. aj všetky autá sa okolo Vás zdajú čierne. Ako keby to bola nízkotlaková sodíková výbojka.
Problém nastane, keď zaprší - nevidíte nič. Išiel som z Budapešti za dažďa a mal som vážny problém.
Teraz som tam hodil GE Megalight Ultra 130 - zatiaľ najlepšia žiarovka čo som mal, lepšia ako Night Breaker. Čiže čakáme, čo vymyslí Fernie za DRL na NB, lebo životnosť týchto silných žiaroviek je nula nič
Džirda píše:mojžo píše:Píšem aktualizáciu ohľadom tých LED H4:
Keď je sucho, vidíte dobre. Všimol som si ale, že svietia v takom zvláštnom spektre - bielu farbu a reflexné veci vidíte na stovky metrov dopredu, ale keď je čisto čierna cesta, slabo. aj všetky autá sa okolo Vás zdajú čierne. Ako keby to bola nízkotlaková sodíková výbojka.
Problém nastane, keď zaprší - nevidíte nič. Išiel som z Budapešti za dažďa a mal som vážny problém.
Teraz som tam hodil GE Megalight Ultra 130 - zatiaľ najlepšia žiarovka čo som mal, lepšia ako Night Breaker. Čiže čakáme, čo vymyslí Fernie za DRL na NB, lebo životnosť týchto silných žiaroviek je nula nič
To je známý problém LED světel či xenonů, jakmile prší nic nevidíš
tslany píše:Nejde tak o zdroj světla jako o jeho teplotu. Tak či onak, já říkal že bastlit LED do světel je zlo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 62 návštevníků