Cores píše:Jestli ti nevadi mit 215 ky na rafku 7j, coz asi nebude problem,akorat budou trochu bambulovity z boku, tak bych premejslel o Michelin pilot sport cup 2. Ty se montujou v serii na Porsche 911 R a maji tvrdost 180.
https://www.e-pneumatiky.cz/michelin-pi ... letni.html
OndřejS píše:Nemáte někdo zkušenost z TOYO Proxes CF2 nebo Hankook K435 KINERGY ECO2?
Potřebuju rozměr 195/60 R14 a tam je dost malý výběr. Jediná ověřená v tomhle rozměru je r888, ale to je na denní ježdění docela hardcore Jde mi hlavě o tuhost bočnice, aby to nebyly úplně žvýkačky, což ale nejspíš budou oboje.
Odesláno z Huawei P9
Vredestein sice všude mají jako skladem, ale nakonec všichni volají, že nejsou dostupné.gramo píše:Nedávno jsem na E34 dal Vredestein SportTrac 5, v "balónovém" rozměru 205/65/15 byly na výběr pneu na dodávky, nějaké Eco nesmysly a tohle a funguje to ke spokojenosti. V tvém rozměru 195/60 R14 jsou taky. Bočnice je poblíž ramene běhounu měkčí, ale směrem k disku je zesílená, tak se to na tak vysoký profil chová docela slušně. Teda nevím na jaké je to auto, v TP mám na MX-5 ve 14" rozměr 185/60/14 a stejné Vredesteiny mi zbyly po Daihatsu, tak jsem je nahodil na MX-5 a někdy mám pocit, že nedrží a někdy si naopak zase říkám, že fungujou docela dobře. Ale na Mazdě jsem byl zvyklý na AD08, tak možná je to tím Každopádně, je s tím sranda a i když ztrácí trakci, chovají se příjemně čitelně, dnes jsem se po delší době svezl s MX-5 a až mě překvapilo, jak to krásně ochotně zatáčí nejen volantem, ale i plynem.
Zpět na Kola, pneu a geometrie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků