Sluníčko už svítí, nemrzne, občas je už i trochu teplo odpoledne, tak co má někdo návrh termínu?
Pokud nebude zítra déšt, tak bych vyrazil....případně pojedu i sám, protože mi úplně svrbí ruce To, že bude policejní akce mi nevadí, pojedu klidovku/kochačku probouzející se přírodou
Díky za info! Tento týden dávno mám už komplet plný kalendář, drahá polovička taktéž Utrhneme se nejdříve koncem příštího týdne - pracovního nebo kalendářního, funguje oboje - zatím .
BigBang píše:Když budu mít auto na Kladně, tak klíďo
Ne, protože ^^^^
A doporučil bych spíš malou alternaci toho navrženého. Cesta na Nižbor je nedobrá (mezi body 7 a 8), jel jsem ji včera na moto a fakt ne. Přes Chyňavu a do hýskova je super asfalt. Stejně tak Družec-Bratronice-H. Bezděkov. To jezdím rád https://mapy.cz/s/lesumafaha
Pravdu máš, to je jediný z několika málo úseků, kde je asfalt horší. Nicméně koukám, že mi to v plánovači ujelo, tohle měla být ta trasa. Teda zpět až přes samotný Nižbor, mimochodem v Nižboru je krásný splav a zajímavá restaurace "Zastávka Nižbor".
Čau. Trasa dobrá. Nemám s ní problém. Jen nevím jak budu mít zítra odpoledne/popř v neděli čas a hlavně jaké bude počasí. Pokud bude hezky tak teoreticky bych mohl spíše zítra. Teď jsem koukal na počasí - 12stupnu a jasno to už docela jde, ale na nějaké rychle prohánění to ještě nebude
Já jezdil sám, klasika kolem Křivoklátu, Berouna Lán, čepovat 100oktan v Rakovníku. Ale fota jsem netvořil. Když tedy nepočítám jedno s mojí pasažérkou, kterou jsem na chvíli vytáhl na čerstvý vzduch