https://www.sportovnivozy.cz/140402-maz ... nc-praha-5 tak tretia, previezol som ju, kúpil som ju... ukázalo sa, že bez trvalého pobytu v ČR sú obmedzenia, ktoré mi bránia vlastniť auto, takže som to musel s veľkým smútkom odmietnuť.
Veľmi pohodový predajca, nič netajil, rozsiahla servisná história. Motor si krásne pradie, naskočil na prvý šup, žiadny biely dym - žiadne čiernopeklo vo výfuku. Je v tom 10W40. O generálke nevedel, ale boli robené rozvody. Je možné, že to už niekto fixol pred terajším majiteľom.
Interiér, zopár škrabancov sa nájde, inač veľmi zachovalý.
Strecha - klasika, bublina nad čelným sklom a dve bublinky nad dverami. Nič strašné, treba ju naimpregnovať.
To LED svietenie je veľmi sympatické, dotváralo to vzhľad auta.
Jazdí to...no... vynikajúco.. celkom ostre, v zákrutách nepláva, drží stopu. Výkonu to má dostatok na to, aby DSC radostne blikalo. Na nerovnostiach až podivuhodne pohodlné. Niekedy som mal pocit, že mi niekto mení podvozok pod zadkom počas jazdy.
Podvozok - ramená v originálnom stave - len povrchová hrdza. Spodok je miestami streknutý čiernou farbou. Hrdza prakticky len povrchová - zanedbateľná. Kufor jak nový, ani kvietok - ani pod tapacírom.
Disky - v skutočnosti vyzerajú veľmi dobre, kvalitne odvedená povrchovka.
Som veľmi sklamaný, že ho nemôžem vlastniť (neznalosť zákona neospravedlnuje! ), ale dávam ho do pozornosti, lebo fakt stojí za to a zaslúži si nového majiteľa, ktorý bude mať úsmev na tvári v každej zákrute ako ja, pri testovacej jazde.