KarlosPV píše:Mám to podobně, ale se střechou téměř nejezdím, tak mě to až tak moc netrápí. Vytlumil jsem celý kufr (Ahifi), ale to jsem dělal hlavně kvůli výfuku (Remus) a to částečně vyřešilo i tepelnou izolaci, protože když jsem občas dal něco do kufru, tak to bylo vše dost zahřáté. Zvukově to taky pomohlo, ale pazvuky slyším spíše za sedadly (asi taky plasty), takže v létě ještě použiji co mi zbylo a vytlumím to i tam. Ale extra zázrak už od toho nečekám, protože výfuk toho sám dost vyřešil
Kojot píše:KarlosPV píše:Mám to podobně, ale se střechou téměř nejezdím, tak mě to až tak moc netrápí. Vytlumil jsem celý kufr (Ahifi), ale to jsem dělal hlavně kvůli výfuku (Remus) a to částečně vyřešilo i tepelnou izolaci, protože když jsem občas dal něco do kufru, tak to bylo vše dost zahřáté. Zvukově to taky pomohlo, ale pazvuky slyším spíše za sedadly (asi taky plasty), takže v létě ještě použiji co mi zbylo a vytlumím to i tam. Ale extra zázrak už od toho nečekám, protože výfuk toho sám dost vyřešil
Tam jsem si to zkoušel konfigurovat a cca 9.000Kč a 30Kg to mě trochu zaskočilo.
RTjohny píše:Ty Pirellky jsem mel kdysi vzadu a byl jsem s nimi spokojeny. Vpredu jsem mel tehdy nejake Toyo a byl to dobry setup po koupi. Ted mam vsude Pilot SuperSport, ktere ceka nejspis posledni sezona.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků