Renee píše:Tak aspoň máš čistý pásy
Kojot píše:Tak jsme zjistil, že mě to dělají pásy oba na NC. Zatím jsem je nepral, jen jsem je zkusil vyháknout z vodícího oka na sedačce a pásy o dost lépe provedli návin. Takže tady bude největší odpor pro funkci. Mazat se mi to ale fakt nechce..
KarlosPV píše:Kojot píše:Tak jsme zjistil, že mě to dělají pásy oba na NC. Zatím jsem je nepral, jen jsem je zkusil vyháknout z vodícího oka na sedačce a pásy o dost lépe provedli návin. Takže tady bude největší odpor pro funkci. Mazat se mi to ale fakt nechce..
Tak nejdříve vyzkoušej to vyprání. Nedávno jsem to řešil s kolegou na FB a u něj to zafungovalo taky. Ať zbytečně neřešíš nová oka, nebo dokonce nové pásy a už vůbec není třeba mazat
Kojot píše:KarlosPV píše:Kojot píše:Tak jsme zjistil, že mě to dělají pásy oba na NC. Zatím jsem je nepral, jen jsem je zkusil vyháknout z vodícího oka na sedačce a pásy o dost lépe provedli návin. Takže tady bude největší odpor pro funkci. Mazat se mi to ale fakt nechce..
Tak nejdříve vyzkoušej to vyprání. Nedávno jsem to řešil s kolegou na FB a u něj to zafungovalo taky. Ať zbytečně neřešíš nová oka, nebo dokonce nové pásy a už vůbec není třeba mazat
Tak jsem v neděli vypral. Persil gelový, do kýble s horkou vodou. Pásy vytažený, kolíčkem aretovaný. Co šlo jsem namočil na cca 10 min. Jako teklo z toho fakt hodně špíny. Kartáčkem jsem drhnul každý pás cca dalších 10 min .
Vysušeno a necháno doschnout.
Oba pásy se chovají jako předtím
Posledních cca 15-20cm pásu bez pomoci rukou nezajede. Pokud je vyháknu z oka. Zajedou, sice pomalu ale zajedou..
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 70 návštevníků