Hele oni po tel.kolikrát taky lžou pěkně a čechy maj pěkně u prdele, neříkám, že vždy.
Na turky si dávej kort bacha...Mě volal na auta, vždy kámoš umí perfektně německy...Pak s tebou taky jednají jinak.
No a stejně...jeli jsme 600km!!! Přijedem tam borec nikde, jen plac s auty opuštěnej.. voláme mu a řekne mi, že to ráno prodal...Kdybych byl velká svině tak jsem mu ty auta tam rozkopal..(bylo vše dohodlé, ---).
Nazpátek jsme vzali to co ted mám. Chce to mít dvě, tři u sebe vyhlídlé(v okruhu 100-150km třeba) a předjednanou cenu ideálně. At tam nejedeš zbytečně prostě.. Je to vždy dobrodrůžo. Jistotu máš tak nějak, až u novějších aut... Jako, když jel třeba kámoš pro rok starýho Sporta R27 do Renaultu se serviskou, 900km..Tak víš, že tam nejedeš asi zbytečně...Ale jak je to bazar, nebo soukromník nikdy nevíš...200km je ještě sranda
Dneska vím, že 600km se dá v pohodě, kort když auto za to jakoby stojí...dál bych nejel, ale, už.
NBFL v 1.8 za 3300e je nesmysl, už jsem nedávej ty inzeráty...A pochop, že trošku slušný NB pod 3-3,5tis.éček, pokud není piclý nekoupíš. Ty si jak kámoš, z toho někdy rostu...Taky nevím kam na ty ceny vždycky chodí, pak mu naposílám reálný auta, analýzu uděláme lehce... co to reálně! prostě vychází a strašně se pak divý