Dámička né, mám v merku koupit na příští zimu stoprocentně 14ctky s hřebama...a natočit si nějaký echt videjko a hlavně si to pořádně užít. Ale pravda je co se týče zimy, že pokud je víc sněhu, na normál zimních to nebude žádná slast...Nejezdil bych s tím každej den,kort když je nasolíno:(...Ale vzít to na cesty , kam nikdo nejezdí to každopádně:-)!
To mě dostal kámoš s M3...ten letos-loni jezdil sám projíždět do Lánský obory( na tom nej sněhu co byl, pravda v těch místech trochu uježděným) ...
.
.. Už vidím jak pro mě někdo v 1h ráno jede
...
Ale auto, je těžší, takže riziko zapadnutí menší
...A má to v ruce, fakt ŠIKOVNEJ ...Mě to s M3 moc nešlo na tom marastu, moc přemotorovaný na sněhu, furt jsem na to šlapal zbytečně moc...po prvním horizontu jsem skončil v závěji a člověk má hlavně pořád pocit, že se s tou krávou nikam nevejde:-D...Ale vše je věc cviku...Řídí se to pěkně na sněhu, čuměl jsem, samozřejmě v jeho rukou..Koukal i kámoš, co jel za náma s 9tkou Myší a jezdí MMČR sem tam...
Mega se těším, ale na Mazdičku, to bude něcíčko...Ale mega kraviny..limítek pořádnej, si zkusím, až na hřebech...ty nezradí..