seatik píše:Asi jako kluci...ja treba na kolech a pneu usetril 40 kg Pak staci mene jist,to je taky nejake to kilicko dolu,dat mene benzinu do nadrze,taky reseni,ale proboha,mensi nadrz,jen to ne. Ja mam na plnou nadrz nekdy 350km
seatik píše:Asi jako kluci...ja treba na kolech a pneu usetril 40 kg Pak staci mene jist,to je taky nejake to kilicko dolu,dat mene benzinu do nadrze,taky reseni,ale proboha,mensi nadrz,jen to ne. Ja mam na plnou nadrz nekdy 350km
George píše:no proti gustu... ale jak říkáš, myslim, že za tu námahu to nestojí a víc ušetříš třeba vyhozenim rezervy a koupenim té lepící sady(i když bych to sám asi neudělal )
Mike píše:George píše:no proti gustu... ale jak říkáš, myslim, že za tu námahu to nestojí a víc ušetříš třeba vyhozenim rezervy a koupenim té lepící sady(i když bych to sám asi neudělal )
TU se přiznám, že už nemám a mám to vyřešený jak píšeš. Zatím se mi za celej život jednou stalo, že by mi to lepení nestačílo (ale to bylo u jinýho auta, kde mám rezervu) Urvanej ventilek to měl na svedomí. A za tu námahu to nestojí určitě, fakt jsem čekal větší rozdíl.
Mike píše:seatik píše:Asi jako kluci...ja treba na kolech a pneu usetril 40 kg Pak staci mene jist,to je taky nejake to kilicko dolu,dat mene benzinu do nadrze,taky reseni,ale proboha,mensi nadrz,jen to ne. Ja mam na plnou nadrz nekdy 350km
Co máš za kola a pneu. Kdybych na tom měl ubrat 40kg tak jezdim na kolech od malinkýho kočárku, co maj okolo jenom takovou tu bílou bužírku:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 71 návštevníků