.....A ještě tu o Karkulce někteří.
To co jsem napsal s kolegou jsou fakta, to není nic proti ničemu, či negace auta, to jsou fakta. Někomu to vůbec nevadí (komfort), převážně si to, ale lidi uvědoměj a mnohdy to jistě strpěj....Auto je povětšinou víkendovka vyloženě, takže se to neřeší. Tomu samozřejmě rozumím. Ale třeba nedávno někde, tuším v tom speciálu o MX5 byl článek o tomhle, jestli je to auto i na daily. A já říkám NC možná, NA NB určitě ne.
Je plno lidí , který si to koupěj jen na kochačku a myslím, že je dobrý vždy říct jak to je, zápory i klady. Na delší výlety je tohle auto nevhodný, ale je jasný že nějakej megan cabrio, či 307cc budou pohodlenější, to jen vzkaz těm co hledaj cabrio vyloženě. Ideálně to v MX5 vidím na výlety +- 200km celkově, jinak je to o záda a zadek, v sobotu jsem najel asi 150km po výletech okolo PHA západ a bylo to akorát, to auto je takovej dobrej prostředek na jízdu po okolí, to plní skvěle, na dálku ne.
A že se ve 200km/h slyšíte se staženou střechou, rád bych tomu věřil, ale, už ve 140ti je to trošku fičák
Mě se líbí jak je Pavel přesvědčen o tom, že
***** hovadiny a nevidí na tom jedinou mouchu, já ti to neberu Pavle, ale nevnucuj někomu tvou pravdu, na pravdu nemáme nikdo patent a ty ji v tomhle ohledu nemáš. Tady nejde o obhajobu něčeho co máš rád, tady jde o FAKTA znovu píšu.
Přirovnání o tom, že něco špatně svítí a pak se to stane za čas pravdou, opakováním. Hoši vy tady
***** mnohdy takovejch nepodloženejch hovadin, hlavně konstrukčních, převzatejch vyloženě z for, tohle nechám bez komentáře radši.
MX5 je roadster a roadstery pochopitelně nebyly nikdy komfrotní auta. Takže tvrdit někomu , že jde o pohodlný svezení i na dovču do Itošky nebo to, že se ve dvou kilech slyšíte.....Proč těm lidem, co se třeba rozhodujou pro koupi a chtěj vědět vše, bez kudrlinek" ... lhát.
Smutné je, že to samý dělaj novináři mnohdy, od českých jsem nečetl ani jeden pěknej článek asi ani, jen omílání toho samého. Ale chápu, že během těch pár desítek, stovek km, co to maj půjčený si správnej úsudek o autě udělat prostě nemohou. Tot vše.
***** moderátorem smazány vulgární výrazy - dávej si na to bacha!