myslím, že by to mohlo být i tlumičem...vytáhni to a poměř...jestli už pujde na oko poznat že jedna pružina je víc "zmážknutá" než druhá tak to je jasné...jinač nemáš štelovák? a jen jednu stranu jinak dotáhnutou?
Svejky.tom: proč myslíš, že by to mělo být bouraným autem? Ta moje byla bouraná na levá předek a nijak to na výšce u určitých kol nejde poznat...
zkus se na něj podívat zítra Ne, vážně - mě se to u NA zdálo taky někdy, že stojí nakřivo, nevim čim to bylo... Zkus jí prohlídnout na ROVNÝM podkladu...
a predek je v rovine? napada me, ze ta pruzina uz by mohla bejt unavena, protoze celou dobu je zatizena nerovnomerne proti pravy zadni. zalezi jak je auto stary a kolik ma najeto. cim bude mit min najeto a bude starsi, tak je nejpravdepodobnejsi varianta unaveny pruziny a horsiho tlumice
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Můžete mi někdo změřit výšku auto od středu kola k lemu a jaký k tomu máte pružiny? Pořád se nemůžu dopátrat jestli mám nebo nemám sportovní podvozek, protože kolega co má edici Nardi Torino to má stejně vysoký a i stejný čísla na tlumičích. Tak jestli Nardi mělo taky sportovní podvozek, nebo máme oba obyčejnej?