Tlaky ve valcich

Re: Tlaky ve valcich

Příspěvekod KaCzaba » 19 kvě 2011, 08:41

Tak to mas jiste radost :-)
Rozmyslim co s tim dal....zda pomohou jen kruhy jako tomu bylo u lukase,nebo aby to nebyla zbytecna prace...
Zrovna jednu komplet GO delam na Husabergu.rozsypalo se mi lozisko na klice a vzalo to sebou pist,micasil,a pri rozebirani jsem zjistil ze je i vacka a rolny v tahu...takze mam s go ted doma mensi frontu
KaCzaba

Příspěvekod Miata » 19 kvě 2011, 09:12

KaCzaba píše:Tak to mas jiste radost :-)
Rozmyslim co s tim dal....zda pomohou jen kruhy jako tomu bylo u lukase,nebo aby to nebyla zbytecna prace...
Zrovna jednu komplet GO delam na Husabergu.rozsypalo se mi lozisko na klice a vzalo to sebou pist,micasil,a pri rozebirani jsem zjistil ze je i vacka a rolny v tahu...takze mam s go ted doma mensi frontu

Jak jsem říkal, věděl jsem že motor je v 100% stavu, ale až takhle jsem to fakt nečekal :) No jo, ale husaberg má je jeden válec jestli se nepletu... co jsem se různě dočetl, tak v 90% případů stačí překroužkovat, ale vlastní zkušenost chybí. Myslím že PavelS to dělal kdysi na NA a pomohlo. Co RYBA, ten taky tuším měl motor v háji (kouřilo mu to jak cip), ale nevím jestli dělá jen kroužky. Poptej se jich. Každopádně držím palce ať to není nic velkého a finančně náročného :!:
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
+ daily E61 535D :-)
Miata

Obrázky: 1

Příspěvekod Miata » 19 kvě 2011, 09:16

Co ti to dělá? Klepe ti motor nebo jen kouří? Nebo nic, jen nemá tlaky??
MX-5 NA silver 96 1.6 komplet Postert + podvozek BC Racing BR-RS 4/5kg alles in ordnung http://www.lennypromotion.cz
Miata

Příspěvekod KaCzaba » 19 kvě 2011, 09:23

Jsk jsem psal vyse...porad mi chcalo ventilovy viko.tak napoaled jsem si dal zalezet a poradne ho pretesnil.a jeste jsem zkusil dat obe odvetrani do jednoho OCT.Viko chcat prestalo,ale OCT se docela plnil olejem.jinak nejak extremne ten motor olej nezere.ani nehuli jako treba kamosovo mondeo.to vypada jako TD ikdyz je to benzin :-)
Nicmene jsem zmeril tlaky a vysledek je nahore....
KaCzaba

Příspěvekod Miata » 19 kvě 2011, 11:17

Mluvil jsem s kámošem co dělá do motorů, měl bys ho každopádně vykuchat a podle stavu stěn válců buď jen překroužkovat nebo pak rovnou výbrus atd...
Miata

Příspěvekod Lukáš MX » 20 kvě 2011, 00:54

záleží na stavů válců podle toho se to odvíjí vše ale moje příčina nízkých tlaků nebal závada na válcích ani kroužkách ale na hlavní řemenici bylo to vymletý v tom perovém spoji kroužky sem dělal jako bonus :)
Obrázek
Lukáš MX

Příspěvekod KaCzaba » 22 kvě 2011, 09:11

je mi jasny ze jde o to jak na tom budou valce....o tom zadna.doufam ze dobre...uvidim jak s casem...letos doboucham garaz a asi dojezdim mazdu jak je a v zime pujde pod kudlu....
KaCzaba

Příspěvekod PavelS » 01 čer 2011, 08:13

Nene, já na NA nechával dělat jen hlavu - kouřila když se ubral plyn, typická závada po hodně km...

Kaczaba: kroužky a hlava by měla stačit - pokud nemáš zničenej kroužek kterej by ti poškrábal stěnu válce, tak si myslim, ževálce budou ok... ;)
PavelS

Příspěvekod KaCzaba » 01 čer 2011, 08:36

Jak tak jezdim s zkousin,vyhodil jsem z oct hadici,co puvodne vedla do sani pred klapku.zatim jsem ji nechal vyset pod auto.a hle,oct se olejem neplni.takze z hadice s pcv ventilem to neplive.ventil jsem zkousel.ja jedni stranu ho pusou profouknu,druhou stranu ne...jeste hodim tu hadici co volne vysi,treba do petky a budu chvili jezdit a uvidime zda olej pribude v ty petce....
KaCzaba

Příspěvekod KaCzaba » 03 čer 2011, 07:11

Tak jsem to vcera odzkousel a olej prska jen z ty jedny hadice. Z ty bez pcv,vede pred klapku
KaCzaba

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5