Zkušenosti se servisy

Re: Zkušenosti se servisy

Příspěvekod Koby » 10 črc 2011, 12:58

bych chtěl aleši vidět, jak se budeš hádat v autorizáku o nějakým škrábanci... :D
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Vavris » 10 črc 2011, 13:40

Chce to najít osvědčeného garážníka. Autorizáky mě přesvědčily možná kulturou prostředí, ale rozohodně nepřesvědčily schopnostma, které jsou v mnoha případech diskutabilní a mimořádně přeplacené. Navíc je stejně diskutabilní i kvalita služeb, vím co se děje třeba v Auto Helleru (VW,Audi) v Opavě - přijede nějaké lepší auto, tak se vždycky musí "otestovat", rozuměj 1, 2, 3 plný po okolí...
back in the business 8-)
Vavris

Příspěvekod Koby » 10 črc 2011, 15:01

Já vim jak se chovaj třeba na jarově nebo u exnera... To mi stačí. Sice netestujou auta... ale dává se běžně druhovýroba, učtuje se origo díl... učtuje se 5litrů oleje, naleje se v lepším případě 4 litry po spodní rysku, dost často se vymění jenom pulka a zbytek si mechanik prodá po známých...
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod riderhenry » 10 črc 2011, 15:18

Mam uplne stejne informace, jako Koby - doliti brzdovky jen do nadobky, zbytek rozprodat, pouzivani dilu z vrakovist... Navic ze me jeste vsude delali debila a postup je vzdy takovy, ze zavadu nehledaji, ale radeji by hned vsechno vymenily, i kdyz nevi, kde je problem - naposledy jsme takhle v praci zaplatili par tisic za novou lambdu, i kdyz problem byl v katalyzatoru. I kdyz lambda na diagnostice fungovala, stejne mi porad tvrdili, ze ji musim znovu vymenit, jelikoz jsem koupil neoriginal... :roll:
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Alessio » 15 črc 2011, 18:22

Je to o lidech, samozřejmě...šupáci se najdou v obou druzích servisů :roll: Ale jak říkám, v butovicích zatím spokojenost, dokonce našli lehké, neznatelné cvakání (ale víme všichni, jak to člověka se*e) :lol:
Alessio

Příspěvekod Koby » 17 črc 2011, 16:45

co ti cvakalo?
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Alessio » 17 črc 2011, 19:35

Něco v okolí levého zavěšení, to nevím co bylo, a pak něco jakoby ze zpodku auta...no a nakonec ty byly destičky svině, tak tam napatlali nějakou pastu, k novým se pak dá takový ten vytěsňující díl (nevim proč ho tam nedali hned, asi ho neměli...každopádně do nových to vydrží)
Alessio

Příspěvekod jardaj. » 19 črc 2012, 21:48

Po dlouhé době přispěji na toto vlákno. 04.07.t.r. jsem byl na servisce v servisu Auto activity ve Žďáru nad Sázavou. Na servisky jezdím ob rok. Loni jsem měnil olej sám a před tím jsem byl taky ve Žďáru. Je to pro mě daleko, ale protože jsem byl minule spokojený, tak jsem tam tentokráte zajel zase. Provedli celkovou prohlídku auta, změření nemrznoucí směsi, výměna brzdové kapaliny a pochopitelně co s tím souvisí, kontrola brzd, vyčištění interieru. U auta jsem mohl být a mohl jsem se ptát mechanika na věci co mě zajímají. Konečná cena 3.722 Kč vč. 20% DPH. K tomu bylo ještě jeden litr Dexelie v apartní kabelce a výběr ze dvou Mazďáckých kšiltovek, samozřejmě zdarma vč. toho oleje. Co mě ale dostalo že dneska mě volala paní ze servisu jak jsem byl spokojený a jestli je všechno v pořádku. Dokonce i sám ředitel za mnou přišel do recepce s tím abych se šel podívat jak auto vypadá zespodu a jestli se chci něco zeptat mechanika. Tak s tím jsem se ještě nesetkal. Je to tedy servis Auto activity (Ford, Mazda), ve Žďáru nad Sázavou.
jardaj.

Příspěvekod Pavel38 » 19 črc 2012, 22:04

Já ve většině případů naštěstí závady řešit nemusel, ale celkem dobrou zkušenost mám se servisem v Měchenicích.
MX-5 NBFL, 1,6, SUNLIGHT SILVER
Pavel38

Obrázky: 11

Příspěvekod jardaj. » 19 črc 2012, 22:16

Já si dělám na obou autech všechno sám, ale i když auto nezamýšlím nikdy prodat tak kdyby se prodávalo tak je důvěryhodná historie. Já jsem to kupoval jako fungl nový!
jardaj.

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5