Nevim, tohle mi neprijde jako moc pravdepodobne - na te strane, kde byla ta vadna deska, sly desticky krasne tam i zpet, slo videt, jak je pruzinky odtahuji... Nepotreboval jsem nic cistit ani mazat (ale udelal bych to, kdybych nejdriv delal druhou stranu (viz dale) nebo cetl vase prispevky
), a to ani s novymi destickami - vse slo krasne hladce. Na druhe strane to bylo presne naopak, desku na jedne strane jsem musel pacit ven a moc se tomu nechtelo ani po promazani a vycisteni, ale to bylo spis diky tem pliskum, co tam jsou (nevim, jak se jim presne rika), takze mozna by to chtelo spis ty vymenit, ale samotne drazky byly taky v pohode. Jinak desticky to byly Hawk HP+, takze zadne extra levne, stare asi 3,5 roku, nevim uz presne - nedokazu posoudit, jestli je to moc, nebo malo...
Kousmen: Jeste mi psal jeden cerstvy majitel MX-5 (NB) z Kurimi, ze ma vyborneho klempire i lakyrnika. Tak jsem si rikal, ze se k nemu nekdy zajedu podivat, abych videl, jak vypada jeho prace (uz mu delal nekolik veci na aute...), tak uvidime