kde za dobře koupit přední brzdy

Re: kde za dobře koupit přední brzdy

Příspěvekod liborch » 13 úno 2012, 17:03

mám tu jednu nesrovnalost
na autě jsem změřil průměr starých kotoučů 253-254mm

ale podle katalogu bych měl mít průměr pouze 235mm
tak nevím co tam koupit za rozměr? že bych měl kotouče z novějšímo modelu NB?

Mám MX-5 NA 1.6-66kW, rok 1997, ABS
Postertova princezna.
liborch

Příspěvekod willy2.0 » 14 úno 2012, 15:16

Ideální a cenově dobrá kombinace pro MX5 budou kotouče Brembo HC...a dal bych k tom Feroda (premier) desky..do té ceny se vejdeš dobře, kotouče jsou k neutahání...Měl jsem je i na Cliu Sport plus teda závod.desky DS2000-2500 a vydrželi peklo(důkazem budiž, že ten samej setup jezdí i kámoš v N"rally Cliu, kde je zátěž ještě větší).... Dalším stupnem pokud bys jezdil nějako kudlu jsou EBC kotouče...Ale na MX5 jsou zcela zbytečné, aspon tedy na sérii auto....
Vrtaný nebrat...po x tis.km vypraskaj vždy..teda, aspon mám takovou zkušenost z R26, či tajpáru...Mazda je lehká, ty bremba jsou oproti základní sérii víc nauhličený a poměr cena užitek je fakt super a vydržej i tvrdší desky kdyžtak tedy (zvolit, když rád brzdíš na poslední chvíly, umíš do toho šlápnout..honíš to, jinak nemusíš)....A určitě se vyplatí koupit vždy race kapalinu, brzdy pak jen tak nevadnou......tu mám i ve Fabii..dal jsem ji i do služebáka onehdy,když mě zbyla..Prostě se mě to osvědčilo :lol:
Maximum Atack"
willy2.0

Příspěvekod Igor » 25 srp 2014, 22:02

trochu to opráším:
brembo HC (high carbon). tip kde sehnat? a ještě trochu stupidní dotaz HC je něco jinýho než třeba toto?
http://www.okautodily.cz/vt117255-pt210 ... zda-kotouc

jo chcu teda i zadek,nejen předek

dík
Igor

Předchozí

Zpět na Technika MX-5