Tak tento vikend mam dokonce oficialni dovolenou v praci, ale jedu 17.3. na slovakiaring s kamaradem. 18. bych pripadne mohl, dokonce budou kluci z JDM fora v Mpalaci na motokarach, tak by se to dalo spojit, pripadne kdyby nekdo chtel i v nedeli
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Výběr trasy schvaluju Já jdu zrovna z pojištovny, povinné mám hotové, ale pro značky jsem už nestihl, tak zítra. Pokud by to zítra nevyšlo tak nepojedu. Jinak nové kola a gumy ještě nemám tak by to musela být opatrná jizda at se mi ty sjete hrany nerozhodnou rozšklebit se do usměvu Ale každopádně hned jak budu mít značky tak někam musím vyrazit, takže jel bych pokud vše klapne určo. I když teda v sobotu jsem do 12h v práci...
Napsal jsem to sem, protože určo o obou víkendových dnech se pojedu projet. Tak proč nevyrazit s více lidma, že?
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
chlapi co to udělat někde na vysočině? Tak aby se poznala moravská a česká sekce? Co vy na to?
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
mmj. s Hengesem jsme na podzim jeli takovou pěknou cestou někde vojenským prostorem, co tu trasu upravit? bylo to dolů z kopečka a super a nahoru taky super....