Dneska jsem instaloval zapalovací kabely, uvidíme zda se vytratí "turbo" efekt. Jen by mě zajímalo, kde soudruzi z ILu udělali chybu, že jsou výrazně delší oproti původním..
Staré kabely
Nové kabely
Už jsem se nemohl dívat na to jakou jsem měl špindíru, tak jsem ji trošku vykoupal... Fotky s vyčištěnou střechou dodám v brzké době.
Špindíra špinavá
Zde po koupeli a náležité péči
Rozdíl je patrný i na stříbrném autě
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Petr007: No beztak budu dělat ostudu já tobě. Na autě mám orezlé lemy a spodní část prahů, zatírat je neplánuju. Nechám to až na celkové vyvaření zadní části.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Malý progres s budíkama.. Zatím je to vývojová verze 0.0.1. Zítra ještě udělám dorazy aby byli ručičky na 6hodinách a pak jen nastavit tachometr. A pak zjištovata nedostatky vzniklé v provozu. Zatím jsem neřešil dolní kontrolky.
Díky! Má z Brna a okolí někdo zkušeneost s rozchozením origo tlakoměru oleje co je v budících na NB?
Krenstik: No to vím, že ty to tak máš, někdo to sem dával, že se něco upracuje a že pak ten budík funguje...
Malý progres s budíkama: Nalepeny dorazy, nastaveny hodnoty
vyplý motor
volnoběh
Zatím jsem nemám poznatky z večerních jízd.