Frankie Sporty píše:...Navíc si osobně myslím, že i za mě bych to logo chtěl ještě doladit.. To hlasování je prostě ještě moc brzo.. všechno to jsou návrhy vymyšlený z patra za hodinu a takhle se grafická práce na nějaký úrovni udělat nedá.. Takže bych celý hlasování prohlásil za hrozně předčasný.. Všechny ty návrhy se dají prostě učesat, stylizovat a já osobně jsem tam měl v plánu zkusit zakomponovat historický vzhled loga mazdy, atd.. proto se k nim měli lidi vyjadřovat, víc názorů, je se o co opřít a přání většiny se může pak promítnout.. Kdybych si za sebe měl vybrat, tak nevyberu ani jedno!!! A to jsem dvojku vykreslil...
Tomik píše:Taky si myslím, že by se to logo mělo nechat udělat jinak se to bude řešit do nekonečna a nic z toho nebude.
Nicméně trochu dotáhnout by to ještě asi šlo
Prostě z hlasování vybrat co vyhrálo a pak si s tím ještě trochu pohrát.
Winie píše:nic proti, ale cim dyl se tyhle veci resi, tim hur to pak vetsinou dopada...
Winie píše:Widar: logo indy clubu je silenost. z rezany grafiky to nikdy neposkladas a z tisteny to nebude hezky a ani kvalitni.
Winie píše:Kdyz budu mluvit otevrene, tak se mi libi prave ten navrh c. 4 kvuli tomu, ze to vypada jako auto a az pri blizsim pohledu je v tom viditelnej ten napis. Je to zabavny, jednoduchy na rez a napadity...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 193 návštevníků