Naopak Winnie - já tě podpořim... NB je pro mě nejmíň zajímavá vzhledově - trochu usedlejší ale technicky lepší o trošku naž NA - to by ale kupodivu u mě v tomhle případě nehrálo roli. Já NA miloval a stále miluju pro její úžasnej vzhled... Stačí jí strašně málo a je nesmrtelná (u mě to je podvozek, výfuk a kola 16"). Má vyklápěcí světla -
zkuste trumfnout tohle!
Loni v srpnu jsem řešil jestli půjdu do kompletní repase NA (chtěl jsem coilover, komplet vyfuk, 1.8 motor, trubkový FM ramena a renovaci interiéru), nebo tohle jedno NC který mě uchvátilo (to co mám teď, jiný bych tolik nechtěl) - nakonec jsem se rozhodl víc logicky než citově - prodal jsem NA dobrýmu majiteli a praštil se přes kapsu. Pár týdnů mi bylo po NA smutno, jako dost, ale pak jsem NC snížil, dal vejfuk a je to už plnohodnotná náhrada. Říkám náhrada - ale myslim to tak, že mi NC nahradilo NA a ještě přidalo spoustu věcí (výkon, luxus...) až po určitých úkonech - do té doby by to bylo jen tak, že jsem prodal MX-5 a koupil něco jinýho - rozumíte mi?
Dnes už konečně bych doporučil NC (ideálně 2008 - NC2 se mi nelíbí...), ale jen s velkým ALE. Strašně záleží co člověk chce - jsou to prostě MX-5, ale každá je jiná - překonat legendu se snadno nepodaří
Kdybych měl na výběr NA s 35tkm nebouranou, 1.8, klimatizace, vyhřívaný sedačky, Torsen, blabla, nebo NC tak by sice asi zvítězilo NC (podle ceny samozřejmě), ale bylo by to těsně.
Jestli to vyznělo, že NC mám nerad - tak je to nesmysl, je boží!
P.S. nesouhlasim s tou částí kde winnie píše o úletech vývojářů apod - to se NC netýká, pořád je to jedno ze tří nej aut na světě