Koncový tlumič NB

Koncový tlumič NB

Příspěvekod DeTomas » 14 kvě 2012, 23:51

Ahoj,
sháním koncový tlumič na moji NB, který by měl hlubší ne hlasitý zvuk, žádné praskání, bublání nebo drnčení... Můžete někdo dát tip? Objednal jsem si tlumič od Sportexu viz. odkaz http://sportexexhausts.com/store_main.a ... ct_id=4458 a zvuk mi vůbec nesedl a je hlasitější než jsem chtěl...

Kdyby měl někdo zájem tak ten od Sportexu přenechám, třeba někomu ten zvuk sedne lépe. Výfuk je fungl nový, nasazen na konci dubna...v případě zájmu zašlu i video jak "zvučí" :-)))
Díky
10th Modrá je dobrá :-)
DeTomas

Obrázky: 2

Re: Koncový tlumič NB

Příspěvekod riderhenry » 15 kvě 2012, 00:00

hodne decentni zvuk ma RacingBeat, na me je to treba az hodne potichu (jenom tlumic). Ale cena je teda dost jinde...

tady jsou videa se zvukem:

http://www.youtube.com/watch?v=zgmYyJ9hoEc&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=kwBeCqoy6uE&feature=plcp
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod DeTomas » 20 kvě 2012, 13:20

No když máš ještě otevřenej filtr tak by mohl ten racingbeat znít je to akorát, já momentálně filtr ani neslyšim :-)
DeTomas

Příspěvekod riderhenry » 20 kvě 2012, 21:59

V tehle dobe jsem mel jenom KN vlozku, tak zvuk nezmeni vubec, a jestli ano, tak naprosto minimalne... ;)
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod DeTomas » 20 kvě 2012, 22:10

no já tam mám kit sání s kónickým filtrem a nějaký brumlavý decibely to produkuje :-)
DeTomas

Příspěvekod riderhenry » 20 kvě 2012, 22:22

Ted uz mam taky "brumlave" (Apexi) sani, ale tam jeste nebylo ;)
1999 10th AE
riderhenry

Příspěvekod ZIZU » 22 kvě 2012, 10:36

DeTomas píše:Ahoj,
sháním koncový tlumič na moji NB, který by měl hlubší ne hlasitý zvuk, žádné praskání, bublání nebo drnčení... Můžete někdo dát tip? Objednal jsem si tlumič od Sportexu viz. odkaz http://sportexexhausts.com/store_main.a ... ct_id=4458 a zvuk mi vůbec nesedl a je hlasitější než jsem chtěl...

Kdyby měl někdo zájem tak ten od Sportexu přenechám, třeba někomu ten zvuk sedne lépe. Výfuk je fungl nový, nasazen na konci dubna...v případě zájmu zašlu i video jak "zvučí" :-)))
Díky

Cau, mě včera konečně po měsíci došel Ulter sport a podle tvého popisu by to mohlo být přesně to co hledáš...zvuk je opravdu pěknej, "hlubokej", takovej kultivovanej...mohu jen doporučit. Mě osobně, ale možná pár decibelů chybí, ale taky nestojím o žádný kravál to fakt ne, jen trošku výraznější.. jestli si nějak blízko Prahy, tak bychom se mohli vidět a teoreticky se třeba domluvit na nějaké výměně, Ulter byl za podobnou cenu, ale samozřejmě bych si to nejdřív poslechl, taky nechci žádnej plašič zvěře :D
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod kubec99 » 02 čer 2012, 10:50

ZIZU píše:Cau, mě včera konečně po měsíci došel Ulter sport a podle tvého popisu by to mohlo být přesně to co hledáš...zvuk je opravdu pěknej, "hlubokej", takovej kultivovanej...mohu jen doporučit. Mě osobně, ale možná pár decibelů chybí, ale taky nestojím o žádný kravál to fakt ne, jen trošku výraznější.. jestli si nějak blízko Prahy, tak bychom se mohli vidět a teoreticky se třeba domluvit na nějaké výměně, Ulter byl za podobnou cenu, ale samozřejmě bych si to nejdřív poslechl, taky nechci žádnej plašič zvěře :D

Ahoj ZIZU. Kde si objednaval ten Ulter a kolko ta vysiel? ja o nom vazne uvazujem, len neviem ci jednu alebo dve koncovky. Nerad by som zariezal do narazniku koli lavej koncovke... Ty mas aku verziu?
Obrázek
NBfl Sportive r.2001 1.8l, Torsen, 6st. prevodovka, BC Racing 6/5, Buddy Club P1 Racing SF...
kubec99

Obrázky: 8

Příspěvekod ZIZU » 02 čer 2012, 14:06

kubec99 píše:
ZIZU píše:Cau, mě včera konečně po měsíci došel Ulter sport a podle tvého popisu by to mohlo být přesně to co hledáš...zvuk je opravdu pěknej, "hlubokej", takovej kultivovanej...mohu jen doporučit. Mě osobně, ale možná pár decibelů chybí, ale taky nestojím o žádný kravál to fakt ne, jen trošku výraznější.. jestli si nějak blízko Prahy, tak bychom se mohli vidět a teoreticky se třeba domluvit na nějaké výměně, Ulter byl za podobnou cenu, ale samozřejmě bych si to nejdřív poslechl, taky nechci žádnej plašič zvěře :D

Ahoj ZIZU. Kde si objednaval ten Ulter a kolko ta vysiel? ja o nom vazne uvazujem, len neviem ci jednu alebo dve koncovky. Nerad by som zariezal do narazniku koli lavej koncovke... Ty mas aku verziu?

Zdravím, výfuk jsem objednaval na http://www.spei.cz/ a vysel i s tim tesnicim krouzkem na cca 3100 ,-, ale bohuzel jsem na nej cekal necele 4 tydny :/...já mám verzi s jednou koncovkou přesně proto, že jsem nechtěl řezat do nárazníku, ale kamarád má 2 koncovky na totožném autě (motor) a zvuk je skoro stejný...prvních pár km jsem si řikal, že je to takový nijaký, ale jak se výfuk zajel, vypálil atd, tak je to fakt ideální...a v těch otáčkách kolem 3-4tis. to je krásně hrubý, ale kultivovaný, ve vyšších otáčkách už to v autě není moc slyšet, ale za autem pořád...mohu jen doporučit...
ZIZU

Obrázky: 1

Příspěvekod Voko » 13 čer 2012, 22:50

ja mam koncak 100mm a je to presne vyhovujici :D
1.6 16v r.v. 1998 120 HP
Voko

Obrázky: 0

Další

Zpět na Technika MX-5