Čus, mám problém teče mě voda přes gumové tesnění nad oběma oknama v místě kde je to těsnění rozdělené aby se mohla složit střecha, co s tím mám dělat , dá se to koupit a vyměnit nebo jedině novou střechu? A co třeba nějaká plachta na auto, používáte někdo? Už 2x jsem měl na půl mokrou sedačku a trošku i kobereček
dá se to koupit, na IL. ale to si urcite nekoupis protoze to stoji ranec. byt tebou tak to resim nejakou samodomo upravou. neprijde mi moc prakticke jezdit s plachtou v kufru a pokazdy ji hazet pres auto...
Nejlepsi je parkovat vyhradne do kopce Nemas praskle napinaci kabely strechy? Mne zacalo tect kratce po tom, co jsem objevil praskle kabely, ale mohla to byt jen nahoda. Jinak castecne mi taky pomohlo promazat to silikonovym olejem z Lidlu.
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
Uý jsem to tu jednou psal. Já používám 2x ročně indulonu. Ta obsahuje glycerin který pryž regeneruje. Pokud je už ale popraskaná tak to už nic nepomůže. Jinak glycerin jsem si taky koupil. Prodává se v lékovkách v lékárně o obsahu cca 100 ml v ceně cca 10 Kč. S inulonou mám dobré zkušenosti, protože se s ní pěkně dělá což je dost důležitý. Na druhým autě mám stále původní pryže (26 roků), nepopraskané, pěkně lesklé. Mám páté přední sklo a také v původním těsnění. Pryž "koroduje" nejvíc UV zářením a indulona utvoří tenkou vrstvičku na povrchu pryže (jako opalovací krém), která vsákne do pryže.
riderhenry : jo to je ale fakt pravda většinu času ji mám na nájezdu před barákem který je dost prudký a nikdy mě tam nespadla skoro ani kapka a ted jak byli ty deště sem to měl zrovna na rovině na silnici a mokro jak .......
Asi to vyřeším nějakou plachtou protože s ní stejně přes týden málo jezdím, spiš ty víkendy no. Možná bude stačit jen nějaký větší kus igelitu který šupnu jen přes vrch střechy a okna Jinak dík za pomoc
riderhenry píše:Nejlepsi je parkovat vyhradne do kopce ...
Ja mel s parkovanim do kopce a zatekanim dost spatnou zkusenost.
Parkuju "do kopce" pred garazi. Po myti jsem nasel v kufru vodu. Nastudoval jsem vsechno o odtokovych kanalcich atd. - ale vse bylo v poradku (zadne smeti, vse pruchozi). Nakonec jsem zjistil, ze kanalky jsou konstruovane tak, aby fungovaly na rovine. Kdy je auto do kopce, tak voda misto do kanalku tece do kufru.