No já tu právě už něco hledal, ale nějak jsem se nedočetl. Jako kdybych měl jiná kola s jiným ET a ne s ET 37, tak bych na to asi taky prděl..., ale na nová kola zatím neni, tak přemýšlím o podložkách) Tak že s tim bude docela sraní vid?Pavel260 píše:na nove stefty je i 10mm moc se tu neptej . vsichni ti to zkritizujou
stefty potreba budou asi do podlozek taky pujdu
No nějak to vymyslím Tyhle by mohly být ok ne?Pavel260 píše:nevim, jeste jsem to nedelal, ale rekl bych ze to tak strasny nebude, vymlatit puvodni a namlatit novy kdyztak servis a tam to musej mit za hodku zkramovany
mam to stejny jako ty
Jo což to já vím, ale šteft mi kouká cca 25mm od náboje a podložku 20mm na to nedám) By nedosedlo kolo. No uvidím... řeším ted jiné věci, kola mám vyjlídlá, ale to jse se vším 20kkubbi píše:Taky je možnost nemít průchozí podložky, ale takové, které přišroubuješ na náboj a do nich pak přišroubuješ kola. Ty se dělají už od 20mm. Většinou se používají pro změnu rozteče, ale dají se sehnat i se stejnými roztečemi např. http://www.podlozky-pod-kola.cz/podlozk ... -4x100-1ks
Osobně bych podložky ale nepoužíval a když chceš mít nižší ET, tak našetřil nějaké peníze a koupil jiné kola. Ty podložky stejně nebudou zadarmo.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 návštevníků