Pochtli píše:Zítra s váma pojedu do Sedlčan a pak pofrčím směr Vrchotovy Janovice (povezu návštěvu na prázdninách, takže pak trochu poznávací program). U těch kruháků sraz asi na té benzínce, co..
Mike píše:Nj...to se dalo čekat:) Ale později je to pro mě nesmysl...jestli chci na tý šumavě nějakou chvíli strávit. Jedině, pokud by ráno bylo nějak hnusno a kvůli tomu bych akci pošoup:)
LordJames píše:Tak toho 21.7. (pro zdůraznění - červenec ) přislíbil účast Pavel38 a přišel s nápadem - koupačka v Sázavě, samozřejmě když k tomu bude počasí. Někdo další?
DeTomas píše:LordJames píše:Tak toho 21.7. (pro zdůraznění - červenec ) přislíbil účast Pavel38 a přišel s nápadem - koupačka v Sázavě, samozřejmě když k tomu bude počasí. Někdo další?
přidal bych se taky, budu mít zrovna volnej víkend:-) Jaký je plán?
LordJames píše:DeTomas píše:LordJames píše:Tak toho 21.7. (pro zdůraznění - červenec ) přislíbil účast Pavel38 a přišel s nápadem - koupačka v Sázavě, samozřejmě když k tomu bude počasí. Někdo další?
přidal bych se taky, budu mít zrovna volnej víkend:-) Jaký je plán?
Plán zatím není, musíme doladit Pavel38 navrhnul koupačku v Sázavě, já jsem pro. Takže bude asi spíš na něm, kudy by se jelo, já to tam neznám.
Mike píše:A co ta dnešní šumava?:) Dal bych to klidně znova:)
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 16 návštevníků