DeTomas píše:21.7. po obědě je ok:-) Protažení do JČ nevím nevím...Jinak bavíme se tady o čistě pánské jízdě?
Pavel260 píše:já určitě ne, mám fofry před technickou
baby klidně vemte ještě pojede Pavel38. Nevím teda, jestli hned z Phy, nebo jestli se někde přidá. Protažení do JČ není nutností, byl to jenom návrh vzhledem k tomu, že já tam pak pojedu trasu bych radši nechal na vás, protože vy to tam znáte ještě počkáme, co ten Pavel a kde konkrétně měl na mysli tu koupačkuDeTomas píše:21.7. po obědě je ok:-) Protažení do JČ nevím nevím...Jinak bavíme se tady o čistě pánské jízdě?
Pavel38 píše:OK, tak to nechám spíš na vás, já zatím nevím, jak to bude a jestli budu moct.
petr007 píše:Pavel38 píše:OK, tak to nechám spíš na vás, já zatím nevím, jak to bude a jestli budu moct.
A co to přesunout na neděli ? Já mám v sobotu čas až po 12 hod. jsem v práci. Ohledně trasy mne napadá, co to změnit na sever a dát Mělník - Dubá a zkusit letiště Hradčany (docela dobrý cíl některých minulých zcuků)
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků