Umístění přední SPZ

Re: Umístění přední SPZ

Příspěvekod LordJames » 19 črc 2012, 21:43

za pokus to stálo :-D u normální je to provokace, ale u US velikosti podle mě neřeší, a navíc... v malym techničáku to určitě není :D
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod DeTomas » 20 črc 2012, 18:23

stejně to vyzkouším, kdyžtak se budu vykecávat... :-)
10th Modrá je dobrá :-)
DeTomas

Obrázky: 2

Příspěvekod LordJames » 21 črc 2012, 21:56

jojo, dělat blbýho, to mi jde :-D sem vám dneska zapomněl říct, jak to mám se značkama vymyšlený :-/ tady to psát nebudu...tak příště na srazu ;-)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Winie » 22 črc 2012, 00:39

seatik píše:Nemuzes ji mit na strane,tohle maj osefovany a vi to (cajti) Mam pocit,ze je to psane v technicaku jako vyjimka

ale prd. muzes ji mit na boku uplne normalne. i bez vyjimky v technicaku(ktera by beztak byla ve velkym, coz ti je u silnicni kontroly vesmes k nicemu). U mojeho auta konkretne ta spz jinam dát nejde, nebot mam US verzi tjst s malejma spz. A jelikoz pri jakymkoliv naznaku technicky argumentace policajti vetsinou berou zpatecku, tak je klid. Staci zduvodneni ze v US nemaji predni spz a je hotovo. Eventualne ze pokud by byla znacka veprostred(kde jsou na us verzi i origo drzaky) tak bude branit pristupu vzduchu do motoru. Tim veskera argumentace okolo SPZ s PCR konci. pokud mate evropskou verzi a date si tam maly spz, tak pak maj pravo vas odstavit, cimz vas donuti k prendani spz na prostredek, protoze tam mala znacka nema co delat a mazda pocitala pro eu s adapterem znacky co ma edis.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod LordJames » 22 črc 2012, 00:50

Winie, vy, co mate US Mazdu mi tu obcas prijdete jako rasisti oproti EU verzim...:-D vytaci me, kdyz se nekdo obori proti slovicku Miata v souvislosti s EU verzi ... auto to je stejny, az na par srobnosti, a ma to jinej kus prdele...tak nas "Evropany" berte jako sobe rovny s tim, ze kazdej musi uznat, ze US SPZka Miatce (ano, mam EU verzi a tohohle "nicku" se nevzdam, protoze se mi sakra zamlouva) sakra slusi. Slusi v tom smyslu, ze kdyz uz tam musi byt, tak tohle je nejmensi zlo a nejmin to kazi vzhled cumacku ;-)
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Winie » 22 črc 2012, 11:04

ja jsem nic v tomhle stylu ale nepsal. Psal jsem jen pohled policie na tvou budoucí situaci. BTW: pokud nemas namazano na inspektoratu, tak by ti ty spz ani nemeli dat ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod Krenstik » 22 črc 2012, 12:50

Winie píše:. BTW: pokud nemas namazano na inspektoratu, tak by ti ty spz ani nemeli dat ;)

Daji ti je bez problemu. Staci si jen rict... resp. u 3 aut se me na uradu ptali jake chci..... ( 323, Mx-5, a stara 626) U Škodovky, Zafiry a Venta se vubec neptal a daval klasicke...
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod Winie » 22 črc 2012, 15:25

uredni postup je takovej, ze ty si mas pozadat ze chces nestandartni format spz, on vezme kostku a vezme ten us rozmer a jde s tebou k autu to vyzkouset. Je to sice postaveny na hlavu, ale je to tak. Dokonce sem setkal i s tim, ze jsem musel na ten inspektorat znovu s autem na ktery meli bejt maly znacky, protoze jsem tam byl poprve jinym autem.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

Winie

Příspěvekod Fernie » 26 črc 2012, 12:03

Je to úřad od úřadu a taky auto od auta, někde ti jí dají bez keců, někde dělají drahoty. Já osobně se momentálně přepisovat auto nechystám, ale značku mám na Lincolnu taky na boku vlevo, za což už mě jednou stavěli, ale vzhledem k tomu, že to umístění je naprosto legální, tak utřeli a radši mě lustrovali a napařili pokutu za chybějící techničák a nevyhovující technický stav (prasklý sklo), che che.

Mám jí tam zhruba takhle, akorát víc na straně a bez rámečku. Nikdo kvůli tomu umístění, až na jednu hlídku neměl námitek.
Obrázek
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod bmxdave » 26 črc 2012, 18:54

Hezky!! ameriky mám rád, co tam máš za motor? :)
bmxdave

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5