Klubové oblečení

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

mám zájem o jednotné klubové oblečení

Anketa končí za 31 led 2013, 19:58

1x pánské triko
9
28%
1x dámské triko
3
9%
1x čepice
6
19%
1x pánskou mikinu
3
9%
1x dámskou mikinu
2
6%
barvu volím černou s bílo-modrým potiskem
0
Žádná hlasování
barvu volím bílou s černo-modrým potiskem
5
16%
barvu volím tmavě modrou s bílo-světlemodrým potiskem
4
13%

Celkem hlasů : 32

Re: Klubové oblečení

Příspěvekod Henges » 02 led 2013, 20:51

Pokud by byla kšiltovka military tak tu bych bral, klasická mi nikdy neseděla :-D A pokud jde o tu vlajku, tak uniformu nepotřebuju či dres, chci tričko s motivem mx5 + clubu. Za mě jedině bez, jinak si nechám udělat jinde sólo :oops:
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod LordJames » 02 led 2013, 21:26

Mně vlajka přijde taky už moc, ale jak jsem psal, Czech Republic by urcite stalo za to.
ObrázekObrázek
LordJames

Příspěvekod Andre_fux » 03 led 2013, 09:23

Jak to tak vidím, tak to dopadne jak s logem... dlouho se to bude řešit, až se na to lidi vyserou. Přílišná demokracie je k hovnu! Chtělo by to mít něco jako vedení fora. A to rozhodne mezi sebou co a jak se udělá... To by se probíralo někde za "zavřenými" dveřma a foru by se ukázala finální podoba a kdo by měl zájem, ten by si nálepku, triko, čepku.. cokoliv jiného klubového koupil. A né tady kafral, že ten chce to, ten zase to .. A pak by bylo ve výsledku milion kombinací...
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod Raduna MX5 » 03 led 2013, 11:00

Andre_fux píše:Jak to tak vidím, tak to dopadne jak s logem... dlouho se to bude řešit, až se na to lidi vyserou. Přílišná demokracie je k hovnu! Chtělo by to mít něco jako vedení fora. A to rozhodne mezi sebou co a jak se udělá... To by se probíralo někde za "zavřenými" dveřma a foru by se ukázala finální podoba a kdo by měl zájem, ten by si nálepku, triko, čepku.. cokoliv jiného klubového koupil. A né tady kafral, že ten chce to, ten zase to .. A pak by bylo ve výsledku milion kombinací...

:lol: čteš mi myšlenky, lépe bych to neshrnul.
Takhle ...přidám zkušenost ... jednotná trika nebo cokoli je určitě fajn na společných srazech. Takže když se podaří někomu udělat nějakej srazík, nechť pro ten jeden daný sraz navrhne třeba triko nebo kšiltovku nebo ponožky, to je fuk. V jednotném formátu, max rozdělení na pánské/dámské + třeba dodatečné vyšití přezdívky atd. Zájemci o sraz budou informováni a mohou buď chtít nebo nechtít, pošlou peníze dopředu a na srazu už fasujou ...
Jinak individuálně ať si každej udělá triko sám dle libosti na nějakém "trikovém" webu. Sám to takto dělám nebo asi 300m od baráku mám reklamku, co vyšívá cokoli, koupil jsem triko a za pár kaček vyšili co jsem chtěl ... i si sami udělali logo mazdy v křivkách, neb sem ji ho neuměl dodat ;)
kreativci z místní komunity by mi mohli posílat návrhy log, nápisů, obrázků, co jí vím, v nějakém formátu vhodném pro přenesení na potisk nebo výšivku a zde pak může existovat dostupná DB vzorů pro individuální stažení a použití ... a nejen na trika, ale i na samolepky atd.
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod martin_71 » 03 led 2013, 11:48

Raduna: mam na to podobny nazor, v opacnem pripade to bude 1000 variant a ve vysledku zadna realizace, jak pise Andre. Jinak ta DB vzoru - dobry napad.
'96 Cosmo / Koni Sport / BBK
martin_71

Obrázky: 0

Příspěvekod Richi » 03 led 2013, 23:18

Ahoj.
No to se nám to pěkně rozjelo ;)
Podle toho, co tady je napsáno v předchozích příspěvcích, myslím, že jediné průchodné je začít raději s málem.

Z ohlasů pro mě vyplývají 2 závěry:
a/ jakýs takýs zájem je - 8 trik a 4 čepice tedy nic moc :(
b/ rozdílnost představ o verzi (s límečkem/bez límečku) zhledu (barva trika, vlajka ano/ne, ČR/SK, ..) je sice inspirativní, ale pro to, abychom působili jednotným vzhledem příliš velká. Vždy jsem zastával názor, že klubová konfekce nesmí být povinná. Pokud si chce někdo pořídit např. triko podle vlastních představ, je to jeho volba. Ale pokud by se nás přece jen dalo dohromady pár,kteří bychom měli zájem se shodnout na něčem jednotném, navrhuji na základě dosavadních ohlasů toto minimum:
- triko bílé bez límečku - na horké letní dny
- triko černé s límečkem - na ne tak horké dny
Co se týče vlaječek, považuju je sice za dobré, ale pro tuto chvíli za zbytečnou komplikaci.

:idea: Anketu zatím ale necháme běžet ať uvidíme kolik zájemců o jednotnou výroby se přihlásí ;)

Tak a teď jsem zvědav jak se do mě pustíte :lol:
mx5_miata_richi.jpg
mx5_miata_richi.jpg (6.81 KiB) Zobrazeno 7444 krát
stribrna MX-5 1.9i 2004, Hardtop
Richi

Obrázky: 64

Příspěvekod Pavel260 » 03 led 2013, 23:28

Richi píše:a/ jakýs takýs zájem je - 8 trik a 4 čepice tedy nic moc :(

ses tady chvili tak to te omlouva.. jestli tady je 30 aktivnich clenu tak to je moc :D tzn 8 tricek uz je dost :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Richi » 03 led 2013, 23:48

Pavel260 píše:.. jestli tady je 30 aktivnich clenu tak to je moc :D tzn 8 tricek uz je dost :D

:idea: No právě, musíme si dělat reklamu. Logy na autech, klubovou konfekcí. A špatný nápad na to nejsou ani ty klubové vizitky ;)

Jsem optimista, zrovna včera jsem u kolegy v práci, když viděl Mícu na pozadí mého monitoru, zjistil, že zná 2 vlastníky Miaty :!: => tak jsem mu hned dal adresu fóra, ať jim ji předá. Třeba se taky připojí.

Aneb jak praví klasik: "bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic" :lol:
mx5_miata_richi.jpg
mx5_miata_richi.jpg (6.81 KiB) Zobrazeno 7429 krát
stribrna MX-5 1.9i 2004, Hardtop
Richi

Obrázky: 64

Příspěvekod Krenstik » 03 led 2013, 23:59

Hele jsou spatne moznosti, ja chci dve tricka, klidne jedno s limeckem jedno bez, zaroven chci dve ksiltovky, jednu pro me, jednu pro moji, a zaroven damske tricko.

Jinak se nebranim tomu dat nekde na forum zdrojaky pro odhlasovane logo, klidne si jej necham vyrobit jako nalepku na auto.

Za me/ nas :-) mi staci jen tricko s logem, v rozumne gramazi aby sneslo prani, s vysivkou, a bez vlajecky a nicku.
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod jardaj. » 04 led 2013, 16:53

Objednávku jsem vyplnil a jestli můžu tak čepici bych chtěl military
jardaj.

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...