taaakzeeee - uz vim jakou cestu pro zacatek - mohli bychom to vzit ze sazavy smer benesov, jsou tam uplne uzasny okresky, zatacky i povrch je vesmes supr
jinak cas 13:30 mi vyhovuje, co vam kuci? a uz vim kde dame sraz, ve meste sazava je jeden most pres reku, a pred nim (pokud prijizdite ze stribrne skalice a je tam krizovatka smer uhlirske janovice) je zastavka autobusu, pricemz na jedny strane je tam vetsi prostor pro parkovani - idealni na ztuk
poznavaci znameni asi davat nemusime zejo
jinak bychom to pak klidne mohli vzit z toho benesova, smer slapy a pak dal smer praha po nasi oblibene riviere (vazne neskutecna silnice, uplne ji miluju) a pavel ma pravdu ze ta sobota bude lepsi kvuli kolonam, proto jsem pro ni hlasoval. Nedavno jsem tam jel v sobotu vecer a smer slapy pohodicka, ale smer nazpet tragedie - kolona tak na hodinu tak sem to objel pres jilove kde cela silnice jilova-praha byla pred frezovanim, takze vazne uzasny...
A jak rika Marfil - ja jedu sto pro, jedine ze by strasne prselo nebo mi do ty doby na mazdicku spadnul trakar