Na tom něco bude. Já bych nejradši taky nejezdil, ale vždycky mě to zláká. Já totiž snadno všemu podlíhám. Kdo v zimě nejezdí, má u mě respekt za to sebepřesvědčení.
dawe, mam jezdeni na snehu rád, užívám si to i s předokolkou a to mozna vic jak leckdo se zadohrabem, ale dneska jsem byl po ceste z prace rad ze jsem doma. Jezdim zkratkou přes takovou jednu peknou silnicku, ktera vede pres kopec a usetri mi dvacet minut cesty a vykouzli mi vetsinou velkej usmev. Ale dneska jsem se tam modlil za sypač, nebo aspon nižší auto. Nejen že jsem ten kopec malem ani nevyjel (a to mam velmi slusny zimaky) ale cestou dolu jsem zatacel jen diky skarpe ve ktery jsem mel hozeny obe pravy kola a vyskakoval jsem z ni jen kdyz jsem objizdel ty co to zkusili předemnou.
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
hele pavle docela jsem se bal abych nenasel hnedyho takumiho v trenkach ale tohle bylo z tezky nouze. ucil me to tata Kousi: hele docela jsem se bal o gumu abych ji nepichnul. ale zatim nic. uvidim zitra rano rameno jsem taky neslysel tak snad bude ok
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu