To je pravda - chybí mi tak 50kw ne važně, jen se chci podívat jak má co vypadat(kufr, motorový prostor, atd)... přijde mi totiž, že to někdo potunil:(
Takze opet aktualni. Byl by nekdo o vikendu ochotny nechat me sednout do NAcka?Potrebuju zkusit s natazenou strechou, jak moc se nevejdu. Pripadne nejake napady na nabrani par cm v interieru? Vim, ze se vydlabe sedak, pripadne jsem nekde cetl o primontovani sedacky napevno k podlaze, prip. da se usetrit nejake misto pri koupi sportovni sedacky?
Diky
Díly na MX-5 NA/NB
I am not into fake things - including boobs and wheels. 1.8 NA BRG+ jedna lady + brap
Ahoj, zkoušel jsem si sednout do NB a nepotěším tě : 190 cm (má výška) se tam nevejde. Střecha byla složená takže ti neřeknu jak velkou bouli by dělala hlava v plátně, ale horní rám okna jsem měl zhruba v úrovni očí. Do NC se vejdu tak akorát s nepatrnou výškovou rezervou.
Zkousel jsem NC - nevejdu se, chybi par cm...a pak jsem byl i v NB fl a tam to nebyla zadna hitparada. Ale pry NB pred fl je na tom o neco lepe, podobne jako NA. Proto bych rad vyzkousel nejake NA s natazenou strechou.
Díly na MX-5 NA/NB
I am not into fake things - including boobs and wheels. 1.8 NA BRG+ jedna lady + brap