Laděné svody?

Re: Laděné svody?

Příspěvekod George » 14 srp 2013, 15:16

Vysly asi na 3500,- vcetne letecke dopravy a vsech poplatku. Jsou to maxim works coz je jedna ze dvou nebo tri nejlepsich off the shelf moznosti.
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod kousmen » 14 srp 2013, 15:19

Až ták? Kurňa Georgee, ty seš kouzelník. :)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod cavan » 14 srp 2013, 15:49

no tak za taku cenu by som aj ja hned bral.. ;)
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)
IN SERVICES - NBFL 1.6 NEVADA powered by LPG

vyroba frame rails, cooling plate (info po SZ)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod ADix » 14 srp 2013, 19:30

Taky bych za tu cenu bral, ale tady se připojit na nějaký "group buy" tak by si zakladatel toho "groupbuye" nahodí 100% mařži jak to tu většinou bývá :D
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Andre_fux » 14 srp 2013, 19:36

Ty jo tak to je ale luxusní cena!! Taky bych jedny vzal.. :) To aby jsi sem dotáhnul celý kontejner věcí z JP.
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Příspěvekod George » 15 srp 2013, 04:30

uvědomte si, že jsem psal že nejsou nové. Kvuli takovéhle ceně musíte aukce prolézat alespoň několik týdnů ob den. Navíc NB6 verze je celkem vzácná. NB8 a NA verze jsou dostupnější, nicméně běžně se ty ceny pohybují víc. Pro představu teď jsou tam nejlevnější myslim okolo 3-4000,- bez všeho okolo a já svoje vydražil za cca 130,- Kč protože měly malou prasklinku a nikdo je tam nechtěl. Nicméně i při 3-4 tisících je to prd vzhledem k tomu, že nové stojí zhruba 19.300,- bez daně a dopravy(NB6). A třeba Riderhenrymu jsem dovezl tyhle svody uplně nové mám pocit za 12.000,- včetně dopravy oproti 20.500,- bez daně a dopravy z obchodu.

A k té marži, nefunguju jako zdejší xxr groupbuy ;) mám jasně daná % a na zboží se nečeká rok, ale max 3 měsíce (u použitých věcí, u nových kol to může být až o 2 měsíce víc pokud nejsou skladem), když si zákazník vyžádá dopravu lodí. Jinak leccos (hlavně kola) mám možnost zajistit přímo od výrobce a při tom levněji než je tím výrobcem uvedená cena na jeho webu.
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod cavan » 15 srp 2013, 07:38

tak to sme uz traja.. mozno by stalo za to nieco vymysliet.. co vy na to?? ja by som chcel aj rozperu na predok.. jednu som nasiel za, myslim si celkom zaujimavu cenu (3bodova carbing za nejakych 140€), len neviem kolko by vysla doprava sem.. a zostavaju posledne 2 dni.. a takto by to bolo myslim si rozumnejsie.. a nejak extra mi to nehori, takze keby to bolo aj za pol roka tak to prezijem.. :)
EX - (NBFL 1.8 VVT PHOENIX, HT, S2K seats, GV lip, Vmaxx, cooling plate, frame rails)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod kousmen » 15 srp 2013, 07:56

Když si něco najdeš v japonských aukcích, tak se stačí s Georgeem dohodnout. Už mi takhle dovezl Pitcrew catback, centrálky Rays, Torque damper... Pořád od tam něco tahá, takže se to dá často přibalit do hromadnýho balíku a vyjde to líp. Stačí prostě najít a napsat Jirkovi. :)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod cavan » 15 srp 2013, 08:08

no tak ja sa v tom nejak extra nevyznam popravde.. zatial sa pomotam len na japonskom yahoo.. a aj to som z toho este jelen.. :D a nechcem ho nejak otravovat.. predsa len som tu este dost novy.. a nijako som mu zatial ja nepomohol, atd atd.. tak mi to je kapanek blbe.. ;)

www.aliiscolores.com
cavan

Příspěvekod whisper » 15 srp 2013, 14:23

Cavan, on má z toho percentá (čo je samozrejme úplne pochopiteľné), takže to, či si mu "pomohol" riešiť asi veľmi nemusíš ;)
Návod, ako nakupovať na japonských aukciách majú tuším na G5 stánke, takže sa tam popozeraj a možno to zvládneš aj úplne bez jeho pomoci.

Napr. taká rozpera by sa šikla aj mne, ale chcem 3-bodovú. Ak by si to začal vážne riešiť, daj vedieť, môžeme deliť cenu balíka medzi dvoch...
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5